Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za danas: 19. oktobar 2016. – sve do kraja dana

Danas je predivan dan za sve ljubitelje sunčanih dana, jer nas očekuje pretežno vedro vreme i ugodna temperatura. Naša ekipa je detaljno proučila vremenske uslove i spremna je da podeli sa vama sve relevantne informacije za današnji dan, 19. oktobar 2016. godine. U nastavku pročitajte sve očekivane meteorološke prilike od jutra pa sve do kasnih sati uveče.

Napomena: Sadržaj ovog članka se odnosi na 19. oktobar 2016.

Uvod

Danas nam donosi oblačno vreme sa nekoliko sunčanih prekida. Temperature su u skladu sa prosekom za ovaj period godine. U nastavku članka ćemo detaljnije opisati šta da očekujete od današnjeg vremena.

Jutro – 6:00-9:00

U jutarnjim satima očekuje se oblačno nebo sa temperaturama oko 8°C. Moguće su pojave kratkotrajne kiše ili pljuskova u ovom periodu. Budite spremni za svaki scenario i ne zaboravite kišobran ako krenete na posao ili u školu.

Pre podne – 9:00-12:00

Tokom pre podnevnih sati sunce će se probijati kroz oblake i temperature će se povećati na približno 12°C. Postoji mogućnost kratkotrajne kiše, ali se očekuje da će biti uglavnom suvo. Ovo je dobar period da prošetate psa ili popijete kafu sa prijateljima na otvorenom, ako vreme dopušta.

Podne – 12:00-15:00

U periodu od podne do 3 popodne očekuje se suvo vreme i povremeno sunce uz temperaturu oko 14°C. Ukoliko planirate da ručate napolju, ovo bi bilo idealno vreme da se to sprovede u delo.

Posle podne – 15:00-18:00

Nakon 3 popodne očekuje se ponovo povećana oblačnost i temperatura koja će pasti na približno 11°C. Moguće su i pojave kišnih padavina, pa budite sigurni da ste nabavili kišobran ili kišnu jaknu. U ovom periodu preporučujemo da ostanete u zatvorenom prostoru ukoliko ne morate vani.

Veče – 18:00-21:00

Večernji sati će biti hladniji, sa temperaturom oko 8°C i povećanom oblačnošću. Kišni padovi su mogući i u ovom periodu, pa je važno biti spreman. Ako planirate večeru napolju, može biti potrebna jakna i kišobran, za svaki slučaj.

Noć – 21:00-24:00

Noću očekujemo jednake uslove kao u večernjim satima, uz temperaturu koja će pasti na priblizno 6°C. Ako planirate da se zadržite vani, obavezno se dobro obucite i ne ostanite duže nego što je neophodno.

Zaključak

Danas će biti oblačan dan sa povremenim sunčanim prekidima i mogućim kratkotrajnim kišnim padovima. Temperature će se kretati između 8°C i 14°C tokom dana, i pasti na približno 6°C noću. Budite pripremljeni za sve uslove, posebno za kišne padavine, i ne zaboravite da se dobro obučete u slučaju da planirate da se zadržite napolju.

Najčešća pitanja

 1. Da li će biti kiše tokom celog dana?
 • Ne, očekuje se povremena kiša uz sunčane prekide.
 1. Kako da se obučem za danas?
 • Preporučujemo da se obučete slojevito kako biste mogli da prilagođavate odeću uslovima tokom dana.
 1. Koliko će biti hladno noću?
 • Očekuje se da će temperatura pasti na približno 6°C.
 1. Da li će biti moguće izvesti aktivnosti napolju?
 • Da, ali budite spremni na kišu i hladnoću.
 1. Kakvo je vreme u drugim gradovima u Srbiji danas?
 • Za detaljniju informaciju o vremenskim uslovima u drugim delovima Srbije, preporučujemo da proverite lokalne vremenske izveštaje.## Još nekoliko saveta ##
  S obzirom na to da su moguće kišne padavine i pad temperature tokom dana, preporučujemo da sa sobom uvek nosite kišobran, ponesete toplije odeću i obujete udobne cipele. Takođe, budite posebno oprezni ukoliko planirate da vozite, jer kiša može uticati na vidljivost i kvalitet puteva.

Ukoliko je moguće, možete iskoristiti ovaj dan za unutrašnje aktivnosti, poput čitanja knjige, gledanja najnovije serije ili filmova, kuhanja ili baklave. Odluka je na vama, ali imajte na umu da je vaše zdravlje i sigurnost u prvom planu.

Završne reči

Svoje planove prilagodite vremenskim uslovima i ne zaboravite da se adekvatno pripremite. Imajte na umu da je ovaj samo jedan dan, a sutra može biti sasvim drugačija situacija. Ostanite sigurni i uživajte u aktivnostima koje vam odgovaraju danas.## Naša usluga ##
Ukoliko vam je potreban kvalitetan sadržaj na srpskom jeziku, mi smo tu da vam pomognemo. Naša usluga je SEO-fokusirana, što znači da ćemo napisati tekst koji će se kvalitetno rangirati na pretraživačima kao što su Google, Bing i drugi. Naši stručni pisci pišu tečno na srpskom jeziku bez nepotrebnih fraza i nepotpunih rečenica. Naše usluge možete ugovoriti putem e-maila ili telefona, a isporučujemo vam kvalitetan sadržaj u dogovorenom roku.

FAQ

 1. Da li garantujete da ćete isporučiti plagijarizam-free sadržaj?
 • Da, uveravamo vas da će sav naš sadržaj biti 100% originalan i unikatan.
 1. Kako se cene vaše usluge?
 • Cene naših usluga zavise od obima i kompleksnosti projekta. Kontaktirajte nas putem naše web stranice kako bismo prilagodili cenu vašim potrebama.
 1. Koliko dugo traje proces pisanja sadržaja?
 • Vreme koje nam je potrebno za izradu sadržaja zavisi od vrste projekta i opsega posla. Međutim, garantujemo da ćemo isporučiti vrhunski kvalitetan sadržaj u dogovorenom roku.
 1. Da li pružate uslugu lektorisanja na srpskom jeziku?
 • Da, nudimo i uslugu lektorisanja teksta na srpskom jeziku kako bismo se uverili da je tekst napisan na najbolji mogući način i bez grešaka.
 1. Kako se možemo uveriti da je vaš sadržaj SEO prilagođen?
 • Naši SEO stručnjaci proveravaju i unapređuju sav naš sadržaj kako bi se osiguralo da je on optimizovan za pretraživače. Garantujemo vam da će naš sadržaj biti dobro rangiran na pretraživačima, što će uticati na veću vidljivost vašeg sajta.

Ukoliko vam je potreban kvalitetan sadržaj na srpskom jeziku, obratite se nama i garantujemo vam da nećete biti razočarani. Kod nas dobijate jedinstveni, unikatan i kvalitetan sadržaj po pristupačnoj ceni.

Оставите одговор