Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za dan 6. oktobar 2017. i kraj dana

Ako želite da saznate kakvo vreme vas očekuje danas, 6. oktobra 2017., na pravom ste mestu! U nastavku ćete pronaći detaljnu vremensku prognozu za danas, kao i kraj dana, koja će vam pomoći da se pripremite za planirane aktivnosti. Pročitajte sve što smo pripremili za vas, tako da možete da budete sigurni da ćete biti pripremljeni za šta god da vam dan donese.

Vremenska prognoza za dan 6. oktobar 2017. i kraj dana

Utorak će biti dan u kome će vremenski uslovi biti promenljivi u Srbiji. Na severi i zapadu zemlje očekuje se pojačan vetar uz padavine. Na istoku i jugoistoku zemlje biće uglavnom sunčano. U ovom kratkom tekstu ćemo se pozabaviti detaljinijom prognozom za ovaj dan.

Utorak oblačno i sa kišom

Vreme u utorak, 6. oktobra, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa mestimičnom kišom. Temperature će se kretati u rasponu od 13 do 21 stepen celzijusa.

Pojačan vetar na severu i zapadu zemlje

Na području Vojvodine, kao i na zapadu zemlje, očekuje se pojačavanje vetra, a brzine će biti od 4 do 10m/s.

Uglavnom snažan sunčev sjaj na istoku i jugoistoku zemlje

Na istoku i jugoistoku zemlje očekuje se uglavnom sunčano sa minimalnom pojavom kiše.

Nemoj kopirati video i/ili audio snimke

Važno je napomenuti da sva prava u vlasništvu su RTS-a. Stoga, molimo da se ne kopiraju video i audio snimci, niti da se postavljaju na druge kanale.

Kraj dana

Kraj dana u utorak očekuje se sa prvenstveno oblačnim vremenom na svim područjima Srbije. Temperature će se kretati između 13 i 20 stepeni celzijusa, a vetar će se smirivati tokom predvečerja.

FAQs

  1. Kolika je minimalna temperatura u utorak? – Minimalna temperatura biće 13 stepeni celzijusa.
  2. Da li će padati kiša tokom celog dana? – Kiša se očekuje u mestimičnim intervalima tokom dana.
  3. Ko je vlasnik audio i video snimaka? – Sva prava su u vlasništvu RTS-a.
  4. Koliko će duvati vetar na severu zemlje? – Očekuje se pojačavanje vetra na zapadu zemlje, a brzine će biti od 4 do 10m/s.
  5. Da li će biti sunca u utorak? – Na istoku i jugoistoku zemlje očekuje se uglavnom sunčano sa minimalnom pojavom kiše.

Оставите одговор