Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 6. oktobar 2019. – detaljan pregled do kraja dana

Naša ekipa meteorologa je sastavila detaljan pregled vremenske prognoze za danas, 6. oktobar 2019. godine. Ukoliko vas zanima kakvo će vrijeme biti do kraja dana, saznajte sve detalje u nastavku teksta. Bez obzira da li se planirate baviti outdoor aktivnostima, popiti kafu sa prijateljima ili planirate obavljanje svakodnevnih obaveza, važno je da budete upoznati sa vremenskim uslovima kako biste se adekvatno pripremili.

Vremenska prognoza za 6. oktobar 2019. – detaljan pregled do kraja dana

Introduction

U nedelju, 6. oktobra 2019., očekuje se vremenska promena u Srbiji. Naša prognoza kaže da će biti oblačno, ali na jugu Srbije će biti duži sunčani intervali. Očekuje se mogućnost padavina ponegde će biti kiše. Temperature će se kretati između 13 i 18 stepeni. Visoka temperatura za današnji dan će biti 18 stepeni. Takođe, RTS zadržava prava na ovaj video snimak i zabranjeno je kopiranje snimka. Takođe je zabranjeno postavljanje video ili audio snimaka na druge kanale.

Detaljan pregled vremena

Jutro

Ujutro se očekuje da će biti oblačno u celoj Srbiji. Na severu zemlje se očekuju jaki vetrovi, dok će na jugu biti tišina. Temperature će se kretati između 13 do 15 stepeni.

Podne

U podne će biti slično kao ujutro – oblačno. Međutim, na jugu Srbije očekuju se sunčani intervali koji će trajati najduže od svih mesta u Srbiji. Temperature će se kretati između 16 i 18 stepeni.

Popodne i uveče

U popodnevnim satima očekuje se mogućnost padavina, koje se spominju kao ponegde će biti kiše. Očekuje se da će jug Srbije i dalje imati duže sunčane intervale u odnosu na druge delove zemlje. Temperature će se u ovom periodu kretati između 13 do 16 stepeni.

Saveti za oblačno vreme

Oblačno vreme može doneti neugodnosti, ali i nabrušenu kreativnost. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da preživite oblačan dan:

 • Nabavite toplu jaknu ili kaput. Visoke temperature koje se očekuju danas ne znače da neće biti hladno kada ne bude sunca. Držite svoje telo toplim kako biste izbegli upalu grla i prehlade.

 • Napravite pravi topli napitak. Napravite čašu toplog čaja ili kafu kako biste držali telo u toplini.

 • Slušajte muziku koja vas inspiriše. Zaboravite na oblačan dan slušajući uzbudljivu muziku koja aktivira vaše emocije.

 • Prošetajte se u prirodi. Oblačnost ne znači da ne možete uživati u prirodi. Šetnja može poboljšati vaše raspoloženje i smanjiti stres.

Conclusion

Ukratko, danas je vreme u Srbiji oblačno, ali na jugu Srbije će biti duži sunčani intervali. Očekuje se mogućnost padavina ponegde će biti kiše. Temperature se kreću od 13 do 18 stepeni. Držite se saveta o toplim napicima, odeći koja drži telo toplim i uživajte u prirodi.

FAQ

 1. Da li će vreme u Srbiji biti sunčano danas?
 • Očekuje se oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima na jugu Srbije.
 1. Šta očekivati u jutarnjim satima?
 • Očekuje se oblačan dan sa jakim vetrovima na severu zemlje.
 1. Da li će biti padavina danas?
 • Ponegde će biti kiše.
 1. Koliko će se kretati temperature danas?
 • Temperature će se kretati od 13 do 18 stepeni.
 1. Šta očekivati kasnije popdne?
 • Očekuje se mogućnost padavina, koje se spominju kao ponegde će biti kiše.

Оставите одговор