Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 5. januar 2019. godine“ (Weather forecast for January 5th, 2019)

Dobrodošli nazad na našoj redovnoj dnevnoj vremenskoj prognozi! Danas ćemo govoriti o predviđanjima za 5. januar 2019. godine. Da li ste spremni da saznate kakvo nas vrijeme očekuje? Nastavite da čitate i otkrijte sve detalje.

Introduction

Svi smo se u nekom trenutku suočili sa nepredviđenom kišom ili nevremenom na putu do posla ili škole. Česta pitanja koja postavljamo samima sebi su: Šta obući? Kako stići do odredišta? Hoće li se vreme popraviti u toku dana? Iako ne možemo kontrolisati vremenske prilike, veoma je važno da budemo svesni nadolazećih promena i da planiramo svoje aktivnosti prema tome.

RTS nastoji da pruži tačnu i ažurnu prognozu u svakom trenutku kako bi korisnici naše platforme bili na vreme obavešteni o trenutnom i budućem vremenu u svojoj regiji.

Vremenska prognoza za 5. januar 2019. godine

U nastanku ovog teksta odlučili smo se da istaknemo glavne karakteristike vremena za dan 5. januara 2019. kao i činjenicu koliko je važno poštovati autorska prava na video sadržaj.

Danas je u Srbiji uglavnom oblačno, a na većem delu teritorije pada sneg. Sneg se zadržava na putevima, tako da je bezbednost na putu ugrožena. Jutarnja temperatura je dosta niska, oko -3°C. Najviša dnevna temperatura će dostići oko -2°C. Iz tog razloga, savetujemo da se dobro obučete i pazite se leda na putevima.

Video sadržaj pod zaštitom autorskih prava

RTS ima prava na svoj video sadržaj, uključujući i vremensku prognozu. To znači da ne smete kopirati ili distribuirati video sadržaj na druge kanale bez prethodnog odobrenja RTS-a. Takođe, ne smete ni modifikovati video sadržaj na bilo koji način.

Kopiranje video i audio snimaka zabranjeno

Važno je napomenuti da je kopiranje audio i video snimaka zabranjeno bez dozvole autora i vlasnika autorskih prava. Kršenje ovog pravila podložno je zakonskim sankcijama.

Copyright drži RTS

RTS zadržava autorska prava na sve video sadržaje koji se emituju na našim platfomama, uključujući i prognozu vremena. Zbog toga, svi korisnici treba da poštuju autorska prava i da ne vrše bilo kakvo kopiranje ili distribuciju sadržaja na druge platforme.

Zabranjena distribucija na druge kanale

Sve video snimke, uključujući vremensku prognozu, smete da delite isključivo sa prijateljima i porodicom, ali ne smete da ih delite na drugim platformama. Ukoliko želite da podelite neki video sadržaj sa naših platfoma na druge platforme, morate prethodno dobiti dozvolu RTS-a.

Video materijal ne sme biti modifikovan

U cilju očuvanja autorskih prava, ne smete da modifikujete video snimke ili da ih koristite u neke druge svrhe. Svi video snimci, uključujući vremensku prognozu, moraju se koristiti isključivo u skladu sa autorskim pravima RTS-a.

Kršenje autorskih prava podložno sankcijama

Svi korisnici naših platformi dužni su da poštuju autorska prava na video sadržaj. Kršenje ovih prava podložno je zakonskim sankcijama.

Korisnici treba da poštuju autorska prava

RTS će uvek nastojati da obezbedi kvalitetnu i relevantnu vremensku prognozu za sve svoje korisnike. Međutim, svaki korisnik treba da poštuje autorska prava na video sadržaj i da ne vrši bilo kakvo kopiranje ili distribuciju sadržaja na druge platforme.

FAQ

  1. Kako se može dobiti dozvola za distribuciju video sadržaja na druge platforme?
  • Za sve informacije u vezi sa distribucijom video sadržaja na druge platforme, treba posetiti sajt RTS-a i kontaktirati odgovorno lice za autorska prava.
  1. Ko se bavi zaštitom autorskih prava na video sadržaj na RTS-u?
  • RTS ima odgovorno lice za autorska prava koje se bavi zaštitom vlasničkih prava na svoj video sadržaj.
  1. Šta da radim ako mi se ne sviđa vremenska prognoza na RTS-u?
  • Postoji mnogo drugih platformi na koje možete da se oslonite za vremenske prognoze. RTS se trudi da poštuje autorska prava, stoga, korišćenje video sadržaja sa drugih platformi nije dozvoljeno.
  1. Koje su posledice kršenja autorskih prava na video sadržaj?
  • Kršenje autorskih prava podložno je zakonskim sankcijama.
  1. Da li mogu da koristim vremensku prognozu sa RTS-a u svrhe reklamiranja?
  • Nije dozvoljeno korišćenje video sadržaja sa RTS-a u svrhe reklamiranja bez prethodne dozvole.

Оставите одговор