Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 4. novembar 2018.

U današnjem postu, fokusiraćemo se na vremensku prognozu za 4. novembar 2018. Ako vas zanima kakvo vreme možete očekivati tokom narednih dana, ne propustite da pročitate ovaj članak. Saznajte koje su šanse za sunčane ili oblačne dane i da li može doći do pojave kiše ili grmljavine. Dajemo vam sve potrebne informacije kako biste se pripremili i bili spremni za dobro ili loše vreme.

Vremenska prognoza za 4. novembar 2018

Dobrodošli u našu novu prognozu vremena za Srbiju. Prognoza vremena za 4. novembar 2018. godine izgleda sjajno za većinu zemlje. Bez obzira da li volite sunce ili vam je draže oblačno vrijeme, danas će vremenski uslovi biti više nego prihvatljivi.

Šta očekivati?

Najniža temperatura u Srbiji će se kretati u rasponu od 7 do 15 stepeni Celzijusa, dok će na jugu Banata temperatura biti nešto viša i iznosiće oko 18 stepeni. Na drugoj strani, najviša dnevna temperatura će se kretati između 19 i 22 stepena. Zanimljivo je da se temperatura na pojedinim područjima može razlikovati. Tako će u Timočkoj Krajini temperatura biti oko 16 stepeni.

Kako će vreme uticati na naše raspoloženje?

Ovaj dan donosi svežinu i ako volite ovakve vremenske uslove, nećete biti razočarani. S druge strane, ako se ne snalazite najbolje kada temperature padaju, možda ćete morati da se malo ugrejete. Ali opet, za razliku od prethodnih dana, temperatura je danas idealna za sve koji žele da uživaju u vikendu na otvorenom.

Copyright i upozorenje

Molimo vas da imate u vidu da se ovaj tekst priprema u okviru saradnje sa Radio Televizijom Srbije (RTS). Svi sadržaji su zaštićeni autorskim pravima te ih nije dozvoljeno kopirati ili koristiti bez prethodne pismene saglasnosti RTS-a. Zabranjena je svaka reprodukcija, distribucija ili upotreba bilo kog dela emisije ili snimka na drugim kanalima ili u drugim medijima.

FAQ

  1. Kako će se kretati temperatura u Srbiji tokom dana?
  • Najniža temperatura će biti u rasponu od 7 do 15 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti između 19 i 22 stepena.
  1. Kako će se kretati temperatura na jugu Banata?
  • Temperature na jugu Banata će biti nešto više u poređenju sa ostatkom Srbije i uglavnom će iznositi oko 18 stepeni.
  1. Kakvo vreme možemo očekivati u Timočkoj Krajini?
  • U Timočkoj Krajini, temperatura će se kretati oko 16 stepeni.
  1. Da li će vreme uticati na raspoloženje ljudi?
  • Danas će biti idealan dan za sve koji vole osvježenje i uživanje na otvorenom, dok će oni koji teže toplijim uslovima morati malo da se zagreju.
  1. Mogu li kopirati ili koristiti ove informacije na drugim kanalima?
  • Ovi sadržaji su zaštićeni autorskim pravima i nije dozvoljena reprodukcija, distribucija ili upotreba bilo kog dela emisije ili snimka na drugim kanalima ili u drugim medijima bez prethodne pismene saglasnosti RTS-a.

Оставите одговор