Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 3. novembar 2016. – Šta nas očekuje?

Da li ste se ikada zapitali kakvo nas vreme očekuje za danas? Ako je tako, imamo dobru vest za vas! U ovom članku ćemo vam predstaviti detaljnu vremensku prognozu za 3. novembar 2016. godine. Saznajte koji će biti maksimalna temperatura, da li nas očekuju padavine i kakav će biti opšti utisak dana. Sve informacije koje vam mogu biti od koristi su u nastavku ovog teksta. Držite se udobno i uživajte u čitanju!

Vremenska prognoza za 3. novembar 2016. – Šta nas očekuje?

Ako ste se ikada zapitali kakvo će vreme biti u Beogradu, RTS Sajt – Zvanični kanal pruža vam šansu da proverite tačne informacije o vremenskim uslovima i da se pripremite za dan. Dana 3. novembra 2016. godine, RTS je objavio video pod nazivom “Vremenska prognoza za 3. novembar 2016. godine” koji će vam pomoći da znate šta vas očekuje tog dana u Beogradu. Ovaj video je prvi put emitovan pre nekoliko godina, ali i dalje je aktuelan i koristan za sve one koji žele da se pripreme za dan u skladu sa vremenskim uslovima.

Šta se nalazi u videu?

RTS je izbacio video u trajanju od tri minuta koji sadrži sve informacije koje vam trebaju za vremenske uslove u Beogradu 3. novembra. U videu ćete pronaći sve od temperature, vetrova pa sve do padavina koje će vas zadesiti. U nastavku ćemo malo više objasniti šta se tačno nalazi u videu.

Temperatura

Jedna od glavnih informacija koju ćete pronaći u videu je temperatura. Sa temperaturom se uglavnom krećemo odjednom, pa nam je samim tim vrlo bitno da znamo koliko će biti hladno u gradu i kako da se pripremimo. Temperatura se u videu prikazuje u stepenima Celzijusa, a ujedno se objašnjava kako da se obučemo u skladu sa tim.

Padavine

Padavine su takođe bitan faktor o kojem će se pričati u ovom videu. U videu će se objasniti da li će biti kiše ili snega i koliko se očekuje padavina u narednom periodu. Takođe, objašnjeno je kako se pripremiti za vreme kada se jave kiša ili sneg, i da li je bolje ostati kod kuće ili se pripremiti za izlazak.

Vetrovi

Kao treći faktor videa, vetrovi se takođe objašnjavaju. Naročito su bitni kod pripreme za naredni dan kada planirate da putujete ili boravite na otvorenom. Neki vetrovi se mogu upotrebiti za sportove na vodi ili druge aktivnosti na otvorenom.

Kako se pripremiti za dan?

Nakon što ste saznali sve što vas interesuje u vezi sa vremenom, važno je da se na vreme pripremite. Kako bi sve bilo lakše, u nastavku smo pripremili nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da se pripremite na pravi način:

 • Obucite se slojevito – obucite majicu kratkih rukava ispod duge majice i na kraj stavite jaknu. Tako će vam biti lakše da se prilagođavate temperaturi.
 • Pripremite kišobran ili kabanicu – ako se očekuju padavine, trebalo bi da se pripremite za to i ponese kišobran ili kabanicu kako ne biste mokrili svoju garderobu.
 • Proverite stanje na putevima – Ako odlučite da se autom vozite, proverite stanje na putevima i uklonite moguće prepreke pre vožnje.
 • Ostanite u zatvorenom prostoru ako je potrebno – ako je vreme previše loše, razmislite o ostanku kod kuće i obavite sve poslove kasnije.

Zaključak

U današnjem svetu, brzo prikupljanje informacija je vrlo bitno, a RTS Sajt – Zvanični kanal nam daje najnovije informacije o vremenskim uslovima. Nije nimalo zabavno biti u bilo kojoj vrsti nevremena bez adekvatne pripreme, ali ovaj video vam pruža prave informacije o tome kako da se pripremite. Ovo je savršeno rešenje za svakoga ko želi da se adekvatno pripremi za dan i spreči moguće neprijatnosti.

Često postavljana pitanja

 1. Da li je video koji je napravio RTS zaštićen autorskim pravima?
  Da, ovo je zvanični video napravljen od strane RTS-a i zaštićen je autorskim pravima. Kopiranje ili republikovanje nije dozvoljeno.

 2. Koliko često se ažurira “Vremenska prognoza” na RTS Sajt – Zvaničnom kanalu?
  Ažuriranje “Vremenske prognoze” na RTS Sajt – Zvaničnom kanalu događa se dnevno i daje vam najnovije informacije o vremenu u Beogradu.

 3. Gde mogu naći druge vremenske podatke osim osim na RTS Sajt – Zvaničnom kanalu?
  Možete pronaći vremenske podatke na brojnim drugim veb lokacijama i aplikacijama, ali RTS Sajt – Zvanični kanal pruža precizne i tačne informacije.

 4. Da li se informacije o vremenu nalaze i na drugim kanalima?
  Da, informacije o vremenu se nalaze na mnogim drugim kanalima i veb lokacijama.

 5. Da li su informacije koje se nalaze u ovom videu tačne?
  Da, informacije koje se nalaze u ovom videu su tačne i daju vam najnovije informacije o vremenu u Beogradu.6. Mogu li se informacije o vremenu naći u drugim gradovima osim Beograda?
  Da, slične vremenske prognoze možete pronaći na različitim veb lokacijama ili kanalima u drugim gradovima.

Ukupno uzevši, video koji je napravio RTS Sajt – Zvanični kanal predstavlja vrlo koristan resurs za one koji žele da se pripreme za vremenske uslove u Srbiji. To može pomoći u sprečavanju neprijatnosti i olakšati planiranje obaveza tokom dana. Budite sigurni da poštujete autorska prava i budete odgovorni korisnici.

Оставите одговор