Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 29. mart 2018. sa detaljima do kraja dana

Da li se pitate kako će izgledati vreme danas? Imate li planove koji zavise od vremenskih uvjeta? Budite spremni za sve mogućnosti tako što ćete proveriti našu vremensku prognozu za 29. mart 2018. sa detaljima do kraja dana. Sa našim preciznim informacijama o temperaturi, padavinama i vetrovima, moći ćete planirati svoj dan bez ikakvih iznenađenja. Saznajte šta vas očekuje i budite spremni na sve izazove koje vreme može doneti!

Vremenska prognoza za 29. mart 2018. sa detaljima do kraja dana

Izvor: RTS

Introduction

Vremenska prognoza svakodnevno nas zanima i interesuje, posebno kada nam je potrebno da planiramo svoje obaveze tokom dana. Danas će nas obradovati pretežno sunčano vreme i temperatura između 15 i 19 stepeni. Međutim, predveče će se na severu Srbije pojaviti kratkotrajno naoblačenje praćeno kišom.

Detalji vremenske prognoze

Evo detaljnijeg pregleda vremena koje će nas očekivati tokom dana:

Jutro

Ujutru nas očekuje sunčano vreme i temperatura do 10 stepeni. Ukoliko vam je potrebno da se negde zaputite, možete to učiniti bez kabanice ili jakne.

Pre podne

Tokom pre podneva sunce će nastaviti da sija, a temperatura će dostići maksimum od 16 stepeni. Ako imate slobodno vreme, možete ga iskoristiti za šetnju, vožnju bicikla ili odlazak u park.

Popodne

U popodnevnim satima sunce će i dalje sijati, a temperatura će se penjati do 19 stepeni. To će biti idealna prilika da se družite sa prijateljima na otvorenom i uživate u dobrom društvu.

Veče

Predveče se očekuje kratkotrajno naoblačenje praćeno kišom na severu Srbije. Temperature će se kretati oko 15 stepeni. Ukoliko planirate da provedete veče napolju, toplo se obucite i ne zaboravite kišobran.

Zaključak

Sada kada imate detaljan pregled vremena koje će nas očekivati tokom dana, možete planirati svoje obaveze i aktivnosti u skladu sa promenama koje nas očekuju. Iako se očekuje kratkotrajno naoblačenje i kiša, dnevna temperatura će biti topla, tako da ćemo moći da uživamo u pretežno sunčanom danu.

Česta pitanja:

 1. Kako će se kretati temperatura tokom dana?
 • Tokom dana temperatura će se kretati između 15 i 19 stepeni.
 1. Hoće li biti kiše?
 • Predveče se očekuje kratkotrajno naoblačenje praćeno kišom na severu Srbije.
 1. Koliko je toplo ujutru?
 • Ujutru je temperatura do 10 stepeni, tako da možete bez problema izaći napolje bez kabanice ili jakne.
 1. Mogu li se planirati aktivnosti na otvorenom tokom popodneva?
 • Da, u popodnevnim satima sunce će i dalje sijati, a temperatura će se penjati do 19 stepeni, pa ćete moći da uživate u aktivnostima na otvorenom sa prijateljima.
 1. Šta se dešava sa video materijalom sa RTS-a?
 • Video materijal sa RTS-a je vlasništvo ove medijske kuće, a kopiranje i postavljanje na druge kanale je strogo zabranjeno.Ukoliko ste zainteresovani da pratite vremensku prognozu svakog dana, možete pronaći informacije na različitim izvorima, kao što su televizijske ili radio stanice, sajtovi o vremenu i aplikacije na vašem telefonu.

Međutim, važno je napomenuti da ne morate biti meteorolog stručnjak da biste razumeli vremensku prognozu. Većina ljudi se oslanja na jednostavne informacije kao što su temperatura, sunčan dan ili padavine.

Dok su vremenske prognoze uvek više-manje tačne, ne zaboravite da se vremenski uslovi mogu naglo promeniti, tako da uvek budite spremni na sve iznenadne promene koje se mogu pojaviti.

Ukoliko ste planirali neku aktivnost napolju, možda je najbolje da proverite vremensku prognozu nekoliko dana unapred, tako da možete lakše prilagoditi svoje obaveze u skladu sa vremenskim uslovima.

Uzmite u obzir i vašu ličnu udobnost i zdravlje kada izlazite napolje, naročito tokom ekstremnih vremenskih uslova. Toplo se obucite zimi, hidrirajte se leti, i uživajte u svemu što vam naša priroda pruža.

Česta pitanja:

 1. Kada se najčešće dešavaju iznenadne promene vremena?
 • Iznenadne promene vremena se obično dešavaju tokom leta, kada su grmljavinske oluje česte, a tokom zime kada može doći do naglog pada temperature i snežnih padavina.
 1. Kako mogu pratiti vremensku prognozu?
 • Vremensku prognozu možete pratiti na različitim izvorima, kao što su televizijske ili radio stanice, sajtovi o vremenu i aplikacije na vašem telefonu.
 1. Da li su vremenske prognoze uvek tačne?
 • Većina vremenskih prognoza je tačna, ali se zbog iznenadnih promena vremena mogu desiti i greške.
 1. Šta mogu uraditi ukoliko je vreme loše a imam planirane aktivnosti napolju?
 • Ukoliko je vreme loše, najbolje bi bilo da se aktivnosti prebace unutra, ili da ih odložite za neko drugo vreme.
 1. Da li je važno pratiti vremensku prognozu?
 • Pratiti vremensku prognozu je važno kako bi se planirale obaveze i aktivnosti koje se obavljaju napolju, kao i radi lične udobnosti i zdravlja.

Оставите одговор