Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 27. avgust 2018. godine

Danas je 27. avgust 2018. godine, a to znači da je vreme za jednu jasnu i preciznu vremensku prognozu koju ćeš imati na raspolaganju za ceo dan. U nastavku teksta, saznaj koju ćeš garderobu trebati obući i planiraj aktivnosti u skladu sa prognozom. Bez više okolišanja, pogledajmo šta nam donosi vremenska prognoza za danas.

Vremenska prognoza za 27. avgust 2018. godine

U nastavku pročitajte sve informacije o vremenskim uslovima za 27. avgust 2018. godine. Bez obzira da li planirate da idete na posao ili da provedete dan napolju sa porodicom i prijateljima, bitno je da imate informaciju o vremenu kako biste se pripremili na adekvatan način.

Oblačno vreme s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom

Prema prognozama meteorologa, očekuje se oblačno vreme sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima praćenim grmljavinom u većem delu Srbije. Najviše padavina biće na istoku zemlje.

Biće hladnije nego prethodnih dana

Temperature vazduha biće niže u odnosu na prethodne dane. Jutarnja temperatura biće do 16 stepeni Celzijusovih, dok će tokom dana biti do 24 stepena.

Vremenska prognoza za vaš grad

Kako biste saznali tačnu vremensku prognozu za vaš grad, preporučljivo je da pratite najnovije informacije putem portala i naših medija, kao i na sajtu RHMZ.

Saveti za pripremu

Ukoliko se planirate da provedete vreme na otvorenom, preporučujemo da sa sobom ponesete kišobran ili kabanicu, kako biste se zaštitili od kiše. Takođe, obucite se u skladu s vremenskim uslovima, slojevito, kako biste mogli da se obučete ili razgolitite u skladu sa temperaturom.

Evo nekoliko saveta za pripremu:

 • Ponesite kišobran ili kabanicu da biste se zaštitili od kiše
 • Obucite slojevitu odeću kako biste mogli da se obučete ili razgolitite u skladu sa temperaturom

Važne napomene

RTS ima autorska prava na video i/ili audio snimak. Kopiranje i ponovno postavljanje na druge kanale nije dozvoljeno! Video je dostupan na YouTube-u.

Završna reč

Nadamo se da smo vam dali korisne informacije o vremenskim uslovima za 27. avgust 2018. godine i da ćete na osnovu toga moći adekvatno da se pripremite za dan pred nama.

Česta pitanja

 1. Šta očekivati od vremena u većem delu Srbije 27. avgusta 2018. godine?
 • U većem delu Srbije očekuje se oblačno vreme sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
 1. Koji deo zemlje će dobiti najviše padavina prema vremenskoj prognozi?
 • Najviše padavina očekuje se na istoku zemlje.
 1. Kako se obući za 27. avgust 2018. godine?
 • Preporuka je da se obučete slojevito, tako da možete da se obučete ili razgolitite u skladu sa temperaturom.
 1. Koji saveti pomažu u pripremi za vremenske uslove za 27. avgust 2018. godine?
 • Ponesite kišobran ili kabanicu da biste se zaštitili od kiše.
 1. Gde mogu pronaći tačnu vremensku prognozu za svoj grad?
 • Preporučuje se da pratite najnovije informacije putem portala i naših medija, kao i sajt RHMZ.6. Da li će biti hladnije nego prethodnih dana?
 • Da, očekuje se da će temperature biti niže nego prethodnih dana.
 1. Da li je zaštitna oprema poput kišobrana neophodna za 27. avgust 2018. godine?
 • Preporuke su da ponesete kišobran ili kabanicu kako biste bili spremni za kišne uslove, ali to nije apsolutno neophodno.
 1. Gde mogu pronaći video snimak prognoze za 27. avgust 2018. godine?
 • Video snimak dostupan je na YouTube-u, ali uz napomenu da RTS ima autorska prava na snimak i da se kopiranje i ponovno postavljanje na druge kanale ne dozvoljava.

Nadamo se da smo vam ovim odgovorima pomogli da bolje razumete vremenske uslove za 27. avgust 2018. godine i da ćete biti spremni za sve eventualnosti. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, uvek možete pratiti najnovije informacije putem naših portala i medija ili se obratiti RHMZ-u za detaljnije informacije.9. Da li će se vremenski uslovi promeniti tokom dana 27. avgusta 2018. godine?

 • Moguće je da će se vremenski uslovi promeniti tokom dana, stoga je preporuka da pratite najnovije informacije kako biste bili spremni za sve eventualnosti.
 1. Kako se pripremiti za kišne uslove tokom dana?
 • Pored nošenja kišobrana ili kabnice, preporuka je da obučete vodootpornu obuću i odeću koja se brzo suši kako biste održali telo suvim.

Bez obzira na to da li očekujete sunce ili kišu, važno je da pratite vremensku prognozu kako biste sebe i svoju porodicu zaštitili na pravi način. Uz pomoć ovih saveta i informacija, nadamo se da ćete sigurno i udobno provesti 27. avgust 2018. godine.

Оставите одговор