Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 25. februar 2017. – Predviđanje do kraja dana

Njegov dan počeo je sa pomalo mutnom i oblačnom prognozom, ali kako je sunce počelo da se probija kroz oblake, postalo je jasno da će biti lepo vreme. Tokom dana, temperature će se kretati u skladu sa godišnjim dobom, sa najvišom predviđenom temperaturom od oko 15 stepeni Celzijusa. Nažalost, ne očekuje se puno sunčanih sati, ali srećom, vremenski uslovi će ostati stabilni do kraja dana. Sveukupno, danas se očekuje solidno vreme, idealno za šetnju i aktivnosti na otvorenom.

Vremenska prognoza za 25. februar 2017. – Predviđanje do kraja dana

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio kratku video prognozu za danas, 25. februar 2017. godine. Kao što se može videti u videu, očekuje se promenljivo vreme u većem delu zemlje. Da bismo vam detaljnije predočili šta možete očekivati, pročitajte nastavak teksta.

Na severu Srbije će danas biti pretežno sunčano

Prema prognozi, na severu Srbije će biti pretežno sunčano ali hladno vreme. Temperature će se kretati od -3 do 5 stepeni. Vetar će duvati slab do umeren, uglavnom južni i jugozapadni.

U ostalim krajevima očekuje se oblačno vreme

Prognostičari najavljuju oblačno vreme u ostalim delovima Srbije. Padavine su moguće, a najviše kiše se očekuje u nižim predelima. U brdsko-planinskim predeleima, kao što su Zlatibor i Kopaonik, moguće su i snežne padavine. Najviša temperatura biće oko 9 stepeni.

Padavine će slabitI tokom dana

Padavine će se, prema predviđanjima, smanjiti tokom dana, ali će biti hladno. Vetar će biti slab do umeren, uglavnom južni i jugozapadni.

Moguća su mesta sa kišom

Iako su padavine najavljene uglavnom u višim predelima, moguća su mesta sa kišom i u nižim predelima.

Najviša temperatura između 6 i 11 stepeni

Kako se približavamo kraju zime, temperature će biti prilično niske. Najviša dnevna temperatura biće između 6 i 11 stepeni, u zavisnosti od oblasti.

RTS ima prava na ovaj snimak

Važno je napomenuti da je ovaj snimak u vlasništvu RTS-a i da neovlašćeno kopiranje i deljenje nije dozvoljeno.

Zabranjeno je kopiranje i deljenje ovog snimka bez dozvole

RTS Sajt – Zvanični kanal apeluje na građane da poštuju zakon i da ne kopiraju i ne dele ovaj snimak bez dozvole.

Zaključak

Ukratko, očekuje se promenljivo vreme sa mogućim padavinama u većem delu Srbije, dok na severu zemlje možete očekivati pretežno sunčano vreme. Bez obzira na uslove, verujemo da ćete pronaći način da uživate u ovom danu.

Često postavljana pitanja

 1. Da li će se temperatura menjati tokom dana?

Očekuje se da će temperature ostati relativno stabilne tokom dana, ali će biti hladno.

 1. Da li će biti padavina u Beogradu?

Moguće su manje padavine i u Beogradu, ali se ne očekuju obilne kiše.

 1. Koliko će biti toplo u toku dana?

Najviša dnevna temperatura biće između 6 i 11 stepeni, u zavisnosti od oblasti.

 1. Da li je snimak vlasništvo RTS-a?

Da, ovaj snimak je u vlasništvu RTS-a.

 1. Da li je dozvoljeno kopiranje i deljenje snimka bez dozvole?

Ne, nije dozvoljeno kopiranje i deljenje ovog snimka bez dozvole RTS-a.# Kako se pripremiti za loše vreme #

Sa promenljivim vremenom, važno je biti pripremljen za sve uslove. Evo nekoliko saveta kako da se pripremite za loše vreme:

 • Oblačite se slojevito: Uz niske temperature i moguće padavine, važno je slojevito se oblačiti kako biste mogli da regulišete temperaturu.

 • Nosite odgovarajuću obuću: U vlažnim i klizavim uslovima, potrebno je nositi obuću koja je udobna i koja vam daje dobru podršku i stabilnost.

 • Pazite na saobraćaj: Sa mogućim padavinama i klizavim uslovima, važno je da budete pažljivi u saobraćaju kako biste redukovali rizik od nezgoda.

Zaključak

Iako se očekuje promenljivo i hladno vreme, važno je da ostanete pripremljeni i da iskoristite dan na najbolji način. Budite sigurni da ćete sa ovom informativnom prognozom ostati u koraku sa vremenom i biti spremni za bilo kakve uslove na putu.Kako se bliži proleće, očekujemo da će se vreme postepeno popravljati i da će biti pogodnije za aktivnosti na otvorenom. U međuvremenu, važno je da ostanete u toku sa najnovijom vremenskom prognozom i da se pripremite za sve mogućnosti.

Ukoliko ste planirali izlazak napolje, obavezno proverite prognozu pre nego što krenete. Ukoliko se očekuje kiša ili sneg, ponesite kišobran ili kabanicu i obujte odgovarajuću obuću. Ako je jako hladno, pobrinite se da se dobro obučete i da se zaštitite od prehlade.

U svakom slučaju, nemojte da vam loše vreme pokvari raspoloženje. Uživajte u danu na najbolji način koji vama odgovara, a uz našu vremensku prognozu, sigurno ćete biti pripremljeni za sve mogućnosti.

Često postavljana pitanja

 1. Da li će sledeći dan biti sličan ovom?

Prognoza za naredne dane je dostupna na RTS Sajt – Zvanični kanal, pa preporučujemo da proverite narednu prognozu na našem sajtu.

 1. Da li će biti snega danas u Beogradu?

Sneg je moguć u brdsko-planinskim predelima, dok se u Beogradu ne očekuju značajni snežni nanosi.

 1. Da li su prognoze na RTS Sajtu tačne?

Prognoze se temeljno pripremaju i ažuriraju, ali uvek postoji mogućnost da vremenski uslovi budu drugačiji nego što se očekuje.

 1. Da li se vremenska prognoza može naći i na drugim izvorima?

Da, brojni mediji i druge organizacije objavljuju vremenske prognoze, ali preporučujemo korišćenje proverenih izvora, kao što je RTS Sajt – Zvanični kanal.

 1. Da li je dozvoljeno snimiti i objaviti vremensku prognozu sa RTS Sajta?

Sadržaj RTS Sajta – Zvanični kanal je vlasništvo RTS-a, pa je kopiranje i objavljivanje sadržaja bez prethodne dozvole zabranjeno.

Оставите одговор