Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 24. mart 2017. godine

Danas smo temeljno istražili vremenske uslove i spremni smo da vam predstavimo prognozu za 24. mart 2017. godine. Naš tim stručnjaka pratio je svaku promenu u temperaturi, vlažnosti vazduha i vetru kako bi vam pružili najpreciznije informacije. U nastavku možete očekivati sve pojedinosti o vremenskim uslovima za ovaj dan, uživo sa terena!

Vremenska prognoza za 24. mart 2017. godine

Danas se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme u većini krajeva Srbije. Vetar će biti slab do umeren, a u većini krajeva će duvati južni jugoistočni, a na severu zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura će biti od 5 do 13 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 22 do 26 stepeni. Ova prognoza vremena je autorski zaštićena i kopiranje i postavljanje sadržaja na druge kanale je zabranjeno.

Vremenska prognoza

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Temperatura će dostići visoke vrednosti od 22 do 26 stepeni. Ovo znači da će biti udobno za nošenje letnje garderobe, šetnju ili aktivnosti na otvorenom. U većini krajeva Srbije duvaće južni jugoistočni vetar, dok će na severu države duvati zapadni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura

Jutarnja temperatura će biti prilično prijatna i kreće se od 5 do 13 stepeni. Zato preporučujemo da se toplo obučete ako nameravate rano ujutru da se zaputite napolje ili da napravite planove za jutarnje aktivnosti.

Najviša dnevna temperatura

Najviša dnevna temperatura će biti iznad proseka, između 22 i 26 stepeni. Preporučujemo da uživate u sunčanom danu i iskoristite ovo toplo vreme za neke aktivnosti na otvorenom.

O nama

Mi smo vrlo posvećeni i detaljni u prikupljanju informacija o vremenskim uslovima koji utiču na građane Srbije. Naša stranica ažurira svoj sadržaj u skladu sa promenama vremena kako bi našim posetiocima pružili najtačnije i najrelevantnije informacije. Pratite nas za više informacija o vremenu i drugim vestima koje se tiču naše zemlje.

Conclusion

Danas su vremenski uslovi u Srbiji vrlo povoljni za aktivnosti na otvorenom. Bez obzira da li planirate da se prošetate, organizujete piknik ili uradite neke druge stvari, ovaj sunčani dan će vam sigurno prijati. Sledite naše prognoze i pratite nas za dalje informacije.

FAQs

 1. Da li će temperatura pasti u narednim danima?
  Ovo nije potvrđeno, ali mi ćemo ažurirati našu stranicu kada dobijemo novu prognozu iz nadležnih službi.

 2. Da li će kiša padati narednih dana?
  Trenutno nemamo informaciju o kiši u narednim danima, ali ćemo ažurirati našu stranicu kada dobijemo novu prognozu.

 3. Da li će biti vetra dovoljno da se drveće savije?
  Vetar ne bi trebao da bude toliko jak da utiče na kretanje drveća, ali ipak preporučujemo pažljivost tokom jutarnjih ili večernjih šetnji.

 4. Koliko je tačna vremenska prognoza?
  Mi smo vrlo posvećeni i detaljni u prikupljanju informacija o vremenskim uslovima koji utiču na građane Srbije. Međutim, prognoze koje objavljujemo zasnivaju se na procenama koje mogu varirati u zavisnosti od promene vremena.

 5. Koje su druge prognoze koje objavljujete na vašoj stranici?
  Osim vremenskih prognoza, naša stranica pruža i različite vesti relevantne za građane Srbije. Tu su vesti iz domena politike, ekonomije, kulture, sporta itd.

Оставите одговор