Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 23. jul 2017.

Ja sam se danas upustila u analizu meteoroloških podataka kako bih vam donela najtačniju vremensku prognozu za 23. jul 2017. Na osnovu dostupnih informacija, pripremila sam detaljan pregled vremenskih uslova koji će nas očekivati tog dana. Pročitajte moj članak i saznajte kakvo nas vreme očekuje i kako se najbolje pripremiti za sve vremenske uslove koji nas mogu zadesiti.

Vremenska prognoza za 23. jul 2017.

U ovom članku, predstaviću vremensku prognozu za današnji dan, 23. jul 2017. Očekuje se uglavnom sunčano vreme, sa slabim vetrom koji će duvati iz zapadnog i severozapadnog pravca. Jutarnja temperatura biće u rasponu od 16 do 23 stepena, dok će najviša temperatura tokom dana biti u rasponu od 34 do 37 stepeni.

Jutarnja temperatura

U jutarnjim satima temperature će biti prijatne, u podnevnim časovima će temperatura početi da raste. Jutarnja temperatura će se kretati u rasponu od 16 do 23 stepena. Svakako savetujem nošenje odeće tako da možete lako da skinete nešto preko.

 • Temperatura u 07:00 časova: 18 stepeni
 • Temperatura u 10:00 časova: 23 stepeni

Najviša temperatura tokom dana

Tokom dana, najviša temperatura će biti između 34 i 37 stepeni. Savetuje se boravak u hladu ili u klimatizovanim prostorijama kako bi se izbeglo sunčanica. Takođe, bitno je piti dovoljno tečnosti tokom dana, kako bi se održavao normalan nivo hidratacije organizma.

 • Temperatura u 13:00 časova: 34 stepena
 • Temperatura u 16:00 časova: 36 stepeni

Vremenski uslovi

Očekuje se uglavnom sunčano vreme, sa slabim vetrom koji će duvati iz zapadnog i severozapadnog pravca. Ne očekuje se padavina danas.

RTS ima prava na ovaj video sadržaj

RTS ima prava na video sadržaj koji je prikazan u ovom članku i nije dozvoljeno kopiranje i deljenje ovog videa.

Zaključak

Vremenska prognoza za 23. jul 2017. godine ukazuje na uglavnom sunčano vreme tokom celog dana, sa jutarnjom temperaturom u rasponu od 16 do 23 stepena, dok će najviša temperatura tokom dana biti između 34 i 37 stepeni. Savetuje se boravak u hladu ili u klimatizovanim prostorijama, uz redovno unošenje tečnosti.

FAQs

 1. Koliko je najniža temperatura u jutarnjim satima?
 • Najniža temperatura u jutarnjim satima će biti oko 16 stepeni.
 1. Da li će biti padavina danas?
 • Ne, nećemo očekivati nikakve padavine danas.
 1. Koji pravac će duvati vetar?
 • Vetar će duvati iz zapadnog i severozapadnog pravca.
 1. Da li će biti oblačno?
 • Ne, danas će biti uglavnom sunčano vreme.
 1. Kolika će biti najviša temperatura danas?
 • Najviša temperatura će biti između 34 i 37 stepeni.

Оставите одговор