Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 23. februar 2018.

Onaj koji želi da zna kakvo će biti vreme u petak 23. februara 2018. godine, može biti siguran da će naći odgovor u današnjoj vremenskoj prognozi. Ona će dati jasan uvid u to kako će se temperatura, padavine i drugi vremenski uslovi razvijati tokom dana. Tako će se svima koji se spremaju da izađu iz kuće u toku ovog perioda života pomoći da se adekvatno pripreme, kako bi izbegli neprijatnosti i saznali kako se ponašati u skladu sa vremenskim uslovima.

Vremenska prognoza za 23. februar 2018

Introduction

RTS Sajt – Zvanični kanal nedavno je objavio video sa vremenskom prognozom za 23. februar 2018. Ovaj video je korisno sredstvo za one koji žele da planiraju svoje aktivnosti na otvorenom, putovanja ili odlazak na posao. U nastavku, čitaoci će moći da saznaju šta ih očekuje tog dana u Srbiji.

Vremenska prognoza

Danas će biti uglavnom suvo vreme u Srbiji, mada se ujutro ponegde može pasti slaba kiša ili susnežica. U Timočkoj krajini očekuje se slab sneg. Na planinama istočne Srbije moguć je jak vetar. Vetar će biti uglavnom istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti od nule do 3 stepena dok će najviša dnevna temperatura biti od 5 do 9 stepeni. U Timočkoj krajini će biti hladnije nego u ostatku zemlje.

Kako se pripremiti za ovo vreme?

Bez obzira na to da li planirate da provedete dan na otvorenom ili vam je putovanje zakazano za taj dan, evo nekoliko saveta kako da se pripremite za ovakvo vreme:

 • Obucite se slojevito kako biste mogli da prilagodite garderobu u skladu sa promenama temperature.
 • Uzmite kišobran ili kabanicu u slučaju da se pojavi kiša.
 • Ako putujete, proverite vremensku prognozu na rutama koje planirate da koristite i odaberite alternativne puteve prema potrebi.
 • Ako planirate aktivnosti na otvorenom, proverite da li će biti dovoljno sigurno i u skladu sa Vašim sposobnostima, zbog jakog vetra.

Considerations and Thoughts

Ovaj video RTS Sajta predstavlja korisno sredstvo kako bi se ljudi informisali o trenutnoj situaciji i kako bi se bolje pripremili za svoje obaveze. Uz vremensku prognozu za određeni dan, ljudima je omogućeno da planiraju unapred i izbegnu neprijatnosti koje se mogu dogoditi zbog nepredvidljivog vremena.

FAQ

 1. Koja je najviša dnevna temperatura za danas?
  Najviša dnevna temperatura će biti od 5 do 9 stepeni.

 2. Koje su preporuke za danas, ako planiram da izađem napolje?
  Preporučuje se oblačenje slojevito, kako biste se mogli prilagoditi sa promenama temperature. Proverite da li će biti dovoljno sigurno i u skladu sa Vašim sposobnostima zbog jakog vetra.

 3. Koji je smeštaj najbolji u Timočkoj krajini?
  U Timočkoj krajini postoji širok izbor smeštaja. Neki od najpopularnijih su hoteli, apartmani i vikendice.

 4. Gde mogu pogledati vremensku prognozu za ostale dane?
  Vremenska prognoza može se naći na različitim mestima, kao što su televizijski kanali i internet stranice koje se bave meteorologijom.

 5. Da li će biti kiše?
  Ujutro se ponegde može pasti slaba kiša ili susnežica, ali će u toku dana biti uglavnom suvo vreme u Srbiji.

Оставите одговор