Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 22. novembar

Dobrodošli nazad na naš blog sa najnovijom vremenskom prognozom! Danas ćemo se fokusirati na vremenske uslove za 22. novembar. Budući da je zima sve bliže, postaje sve važnije biti dovoljno informisan o tome šta nam vremenski uslovi donose. Zato smo se pobrinuli da vam pružimo najtačnije i najrelevantnije informacije kako biste mogli organizovati svoje planove za ovaj dan u skladu sa vremenskim prilikama. Pročitajte dalje da biste saznali šta da očekujete od vremena za 22. novembar!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22. NOVEMBAR

Introduction

U ovom članku, ćemo se pozabaviti vremenskom prognozom za 22. novembar 2021. godine. Kao što većina nas zna, vremenske prognoze se mogu promeniti od dana do dana, zato pažljivo pročitajte ovaj članak kako biste bili spremni na sve eventualnosti.

Svežiji vazduh stiže sa zapada

Prema meteorolozima, očekuje se da će krajem novembra na području Beograda i šire biti stabilnih vremenskih uslova. Međutim, samo tokom današnjeg dana, osetili smo razliku u temperaturi u odnosu na prethodne dane. Meteorolozi prognoziraju da će ovaj trend da se nastavi narednih sedam dana – sa svežijim vazduhom koji dolazi sa zapada.

Jutarnja temperatura od 4 do 10

Većina nas voli da zavije u topao krevet i produži vreme spavanja po hladnom vremenu. Ipak, ako planirate da se probudite rano ujutru, pripremite se za hladnije temperature. Jutarnja temperatura će varirati između 4 i 10 stepeni Celzijusa.

Najviša dnevna temperatura od 9 do 16 stepeni

Iako su noći hladne, tokom dana će biti prijatno toplo – bar u odnosu na hladnu sezonu. Najviša očekivana dnevna temperatura će se kretati između 9 i 16 stepeni Celzijusa.

U Beogradu se očekuje 12 stepeni, 6 manje nego danas

U Beogradu se očekuje da će današnja temperatura dosegnuti 18 stepeni Celzijusa. Međutim, za sutra, 22. novembar, očekujemo umereno toplo vreme sa najvišom očekivanom dnevnom temperaturom od 12 stepeni Celzijusa. To je manje za šest stepeni u odnosu na danas.

Narednih 7 dana će biti slično vreme

Prema prognozi, narednih 7 dana će biti slično vreme – umereno toplo tokom dana i hladno noću. Očekuje se da će temperature biti oko 5 do 7 stepeni Celzijusa iznad proseka za kraj novembra.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se pripremite za ovu vrstu vremena:

 • Nosite umereno tople jakne tokom dana
 • Obucite se u slojevima kako biste mogli da se prilagođavate temperaturi
 • Nosite tople čarape, kape i rukavice kako biste zadržali toplotu
 • Ako planirate da boravite napolju duže vreme, ponesite ćebence ili ćebe

Video/audio snimci su zaštićeni autorskim pravima RTS-a

Pored pisanja, tehnologija nas obaveštava o vremenu. Ako tražite video/audio snimke trenutne vreme, budite sigurni da su zaštičeni autorskim pravima RTS-a.

Zabranjeno kopiranje i objavljivanje na drugim kanalima

Zabranjeno je kopiranje i objavljivanje istih video/audio snimaka na drugim kanalima – a da pritom ne pokažete poštovanje prema autorima.

FAQ

 1. Kako će biti vreme u Beogradu na 22. novembar 2021. godine?
  Očekuju se umereno tople temperature. Najviša očekivana dnevna temperatura će se kretati između 9 i 16 stepeni Celzijusa, dok se očekuje da jutarnja temperatura bude između 4 i 10 stepeni Celzijusa.

 2. Šta treba da nosim na ovakvo vreme?
  Preporučuje se nošenje umereno tople jakne, slojevite odeće, toplih čarapa, kapa i rukavica. Takođe, ako planirate da provedete vreme napolju duže vreme, ponesite ćebence ili ćebe.

 3. Koliko dana će biti ovakvo vreme?
  Prema prognozi, očekuje se da vremenski uslovi budu slični tokom narednih 7 dana – umereno topli tokom dana i hladni noću.

 4. Šta treba da uradim ako želim video/audio snimke vezano za vreme?
  Pazite da su video/audio snimci zaštićeni autorskim pravima RTS-a. Ako želite da podelite te snimke na društvenim mrežama ili na nekom drugom kanalu, budite sigurni da ispoštujete autore.

 5. Zašto su temperature visoke za ovo doba godine?
  Prema meteorolozima, temperature su iznad prosečne za ovaj period godine. Ovo se može pripisati svežijem vazduhu koji dolazi sa zapada.

Оставите одговор