Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 2. jul 2017.

Onaj koji želi da planira svoj dan za 2. jul 2017. godine, trebalo bi da bude upoznat sa vremenskim uslovima. Meteorolozi predviđaju raznolike meteorološke fenomene širom Srbije za taj dan. Kako bi održali sigurnost i udobnost u toku dana, važno je da budete upoznati sa ovim informacijama u realnom vremenu.

Vremenska prognoza za 2. jul 2017.

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio video vremenske prognoze za 2. jul 2017. U ovom članku ćemo sažeti šta se može očekivati na osnovu prognoze.

Uvod

Iako će ujutru biti pretežno sunčano do sredine dana, drugi deo dana donosi kišu i pljuskove sa grmljavinom, posebno na zapadu, centralu i jugu Srbije.

Vremenske nepogode

Zapadni, centralni i južni krajevi mogu očekivati kratkotrajne vremenske nepogode. Prema prognozi, oko 20 litara kiše po kvadratnom metru padaće za tri sata, ponegde i više. Krajnji sever će biti uglavnom suv.

Temperatura

Najviša dnevna temperatura će biti između 26 i 31 stepena.

Materijal je vlasništvo RTS-a

Vredno je napomenuti da je ovaj materijal vlasništvo RTS-a i zabranjeno ga je kopirati. Nije dozvoljeno postavljati snimke na druge kanale.

FAQ

1. Da li će biti sunčano tokom celog dana?

Neće, samo ujutru do sredine dana.

2. Kada se očekuju vremenske nepogode?

Drugi deo dana, posebno na zapadu, centralu i jugu Srbije.

3. Koliko kiše može pasti?

Prema prognozi, oko 20 litara kiše po kvadratnom metru padaće za tri sata, ponegde i više.

4. Koji delovi Srbije će biti najotporniji na kišu?

Krajnji sever će biti uglavnom suv.

5. Ko je vlasnik ovog materijala?

Materijal je vlasništvo RTS-a i zabranjeno ga je kopirati. Nije dozvoljeno postavljati snimke na druge kanale.

Zaključak

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio vremensku prognozu za 2. jul 2017. Prema prognozi, ujutru će biti pretežno sunčano do sredine dana, dok se drugi deo dana može očekivati kiša i pljuskovi sa grmljavinom na zapadu, centralu i jugu Srbije. Krajnji sever će biti uglavnom suv, a najviša dnevna temperatura će biti između 26 i 31 stepena. Važno je napomenuti da je ovaj materijal vlasništvo RTS-a i zabranjeno ga je kopirati. Nije dozvoljeno postavljati snimke na druge kanale.

Оставите одговор