Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 19. septembar 2017. – detaljan pregled do kraja dana

Zdravo dragi čitaču! Zanima te kakvo će biti vreme danas? Želiš detaljan pregled vremenskih uslova za 19. septembar 2017? Onda si na pravom mestu! U ovom blog postu ćeš pronaći sve potrebne informacije o vremenu do kraja dana. Bez obzira da li planiraš da provedeš dan u prirodi ili da ostaneš kod kuće, ovaj pregled će ti biti od pomoći. Spremi se za kišobran, sunčane naočare ili čak toplije odeće, saznaj kako se obući i pripremiti za bilo kakve vremenske uslove. Krenimo!

Vremenska prognoza za 19. septembar 2017. – detaljan pregled do kraja dana

U ovom članku ćete dobiti detaljan pregled vremena za 19. septembar 2017. od jutra do kasnih večernjih sati. Ova prognoza će vam pomoći da se pripremite za dnevne aktivnosti kako bi izbegli neugodnosti koje mogu biti uzrokovane promenljivim vremenom.

U jutarnjim satima

U jutarnjim satima očekuje se da će biti vedro, ali mrazan početak dana. Temperature bi trebale biti u rasponu od 2 do 6 stepeni celzijusa, a preporučuje se da obučete slojevitu odeću kako bi održali toplotu tela.

Sredinom dana

Sredinom dana očekuje se da će biti sunčano uz nekoliko oblaka. Temperature će se povećati na oko 20 stepeni celzijusa i trebale bi ostati do kraja dana.

Popodne

U popodnevnim satima, može biti promenljivih vremenskih uslova, sa mogućnošću oblačnosti i kratkotrajne kiše. Temperature će se kretati između 18-22 stepena celzijusa, što je idealno za aktivnosti na otvorenom poput šetnje ili vožnje bicikla.

Kasno poslepodne i veče

Kasno poslepodne i početak večeri vreme će biti promenljivo, sa mogućnošću kiše koja će potrajati večeras, a koja bi trebalo da prestane do ponoći. Temperature će pasti na oko 15 stepeni celzijusa, pa je toplija garderoba preporučljiva.

Zaključak

Ukratko, očekuju se vedra prva polovina dana, a druga polovina bi mogla biti oblačna sa obasjanom kišom. Temperature će se kretati od 2 do 22 stepena celzijusa tokom čitavog dana, što znači da morate buditi pažljivi u biranju odeće. U svakom slučaju, ne zaboravite kišobran i slojevitu odeću.

FAQ

 1. Koliko će biti hladno ujutru?
  Ujutru će biti veoma hladno sa temperaturama u rasponu od 2 do 6 stepeni celzijusa.

 2. Koliko će biti toplo sredinom dana?
  Sredinom dana očekuje se da će biti toplo, sa temperaturama oko 20 stepeni celzijusa.

 3. Da li se očekuje kiša u toku dana?
  Da, u popodnevnim satima i kasno poslepodne očekuje se kiša sa umerenim oblacima.

 4. Koji su najbolji saveti za odevanje za ovaj dan?
  Najbolji savet je da obučete slojevitu odeću i uzmete kišobran u slučaju kiše.

 5. Hoće li temperature pasti večeras?
  Da, temperature će pasti večeras na oko 15 stepeni celzijusa.

Оставите одговор