Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 10. novembar 2018. godine

Ovog vikenda se sprema promena vremena u mnogim delovima Srbije. Zbog toga smo doneli najnoviju vremensku prognozu za 10. novembar 2018. godine kako biste bili spremni za planiranje svog vikenda. Bez obzira na to da li planirate izlazak sa prijateljima, odlazak u prirodu ili ostajanje kod kuće, naša vremenska prognoza će vam pomoći da planirate aktivnosti u skladu sa vremenskim uslovima. Pročitajte dalje da biste saznali šta možete očekivati u vezi sa temperaturama, padavinama i kišom, vetrom, kao i drugim faktorima vremenske prognoze za 10. novembar 2018. godine.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. NOVEMBAR 2018. GODINE

Danas je 10. novembar 2018. godine, a vremenske prilike će se razlikovati u zavisnosti od geografske lokacije. U nastavku pogledajte detaljnu vremensku prognozu za danas.

U gradovima na severu i istoku Srbije

U ovim delovima Srbije danas će biti hladno i oblačno. Ponegde se očekuje slaba kiša. Minimalna temperatura biće 3°C, a maksimalna 9°C.

U gradovima na jugu i zapadu Srbije

U ovim delovima Srbije danas će biti toplije nego na severu i istoku. Tokom dana će biti promenljivo oblačno, a minimalna temperatura biće 8°C, a maksimalna 14°C.

Prognoza za Beograd

U Beogradu se danas očekuje promenljivo oblačno vreme, sa mogućom slabom kišom. Minimalna temperatura biće 6°C, a maksimalna 11°C.

Šta je sa vazdušnim pritiskom?

Vazdušni pritisak će ostati stabilan tokom celog dana.

Koji vremenski uslovi se mogu očekivati u narednim danima?

Prema trenutnim prognozama, u narednim danima se očekuje slično vreme. Temperature će se malo povećati, ali će biti promenljivo oblačno sa mogućim slabim padavinama.

Saveti u vožnji tokom ovakvog vremena

Ukoliko planirate da putujete tokom ovakvog vremena, savetujemo vam da nosite toplu odeću i po potrebi koristite zimsku opremu u zavisnosti od lokacije. Takođe, savetujemo vam da vozite oprezno ukoliko se pojave padavine.

Conclusion

Iako će se vremenske prilike razlikovati u zavisnosti od geografske lokacije, uopšteno možemo reći da će biti promenljivo oblačno sa mogućim slabim padavinama i temperaturama u oblasti od 3°C do 14°C.

Česta pitanja (FAQs)

 1. Da li je ovo RTS vremenska prognoza?
  Da, ovo je vremenska prognoza za 10. novembar 2018. godine pružena od strane Radio-televizije Srbije (RTS).

 2. Koja su autorska prava RTS-a?
  Sva autorska prava su zaštićena od strane RTS-a i ne smeju biti korišćena bez njihovog pismenog pristanka.

 3. Da li je kopiranje i distribucija ovog članka na drugim kanalima dozvoljena?
  Ne, zabranjeno je kopiranje i distribucija ovog članka na drugim kanalima bez pismenog pristanka RTS-a.

 4. Šta znače minimalna i maksimalna temperatura koja se spominju?
  Minimalna temperatura se odnosi na najnižu temperaturu koja se očekuje tokom dana, dok se maksimalna temperatura odnosi na najvišu očekivanu temperaturu.

 5. Kako vožnja tokom ovakvog vremena može biti opasna?
  Ukoliko dođe do padavina, putevi mogu postati klizavi i vožnja postaje otežana. Zato savetujemo da vožnju prilagodite vremenskim uslovima i koristite opremu (na primer, zimsku opremu) u zavisnosti od mesta gde se nalazite.

Оставите одговор