Vremenska Prognoza Srbija

Vremenska prognoza za 1. novembar 2018. – Šta nam donosi prvi dan novembra?

Dobrodošli na našu vremensku prognozu za 1. novembar 2018. godine! Kao što smo navikli, prvi dan novembra donosi sa sobom promene koje se tiču vremenskih uslova. U nastavku pročitajte šta nas očekuje i kako se najbolje pripremiti za novi mesec koji nam predstoji. Budite spremni za sve vremenske izazove!

Vremenska prognoza za 1. novembar 2018 – Šta nam donosi prvi dan novembra?

Novi mesec donosi i novu vremensku prognozu za Srbiju. Kakvo vreme nas očekuje prvog dana novembra? Da li će kiša i oblaci pokvariti planove ili možemo očekivati sunčan i prijatan dan? O tome ćemo detaljnije govoriti u nastavku teksta.

U većem delu zemlje pretežno sunčano

Prema najavama meteorologa, prvog dana novembra biće pretežno sunčano, uz nešto više oblačnosti u pojedinim delovima zemlje. Međutim, na sreću, kiša ne bi trebalo da nas zadesi tokom današnjeg dana.

Priliv toplog vazduha i jugoistočni vetar

Za današnji dan se očekuje i priliv toplog vazduha, što će uticati na topliju temperaturu u većem delu zemlje. Jugoistočni vetar će takođe biti prisutan, a osetiće se još jače uz obalu Dunava.

Uveče i noću ponegde kratkotrajna kiša

Ipak, već u večernjim satima i tokom noći, ponegde se očekuje kratkotrajna kiša, posebno u centralnom i južnom delu Srbije.

Jutarnja temperatura od 8 do 13 stepeni

Prema najavama meteorologa, jutarnje temperature će se kretati između 8 i 13 stepeni, a najniža temperatura biće zabeležena u planinskim predelima.

Najviša dnevna temperatura od 21 do 26 stepeni

Najviše dnevne temperature će se kretati između 21 i 26 stepeni, što je znatno toplije u odnosu na prošle dane.

RTS vlasnik video i audio snimaka

Podsetimo, RTS (Radio-televizija Srbije) je vlasnik svih video i audio snimaka objavljenih na njihovom kanalu.

Zabranjeno kopiranje i postavljanje na druge kanale

Ovo je važno imati na umu, jer bilo kakvo kopiranje i postavljanje njihovog sadržaja na bilo koji drugi kanal je zabranjeno.

Kratka vremenska prognoza za Srbiju

Kako se približava zima, očekujemo sve hladnije dane i veće količine kiše i snega. Međutim, tokom današnjeg dana se možemo radovati prijatnom i sunčanom danu sa toplim temperaturama.

FAQ

  1. Da li će pasti kiša danas?
  • Tokom dana ne bi trebalo da ima kiše, ali uveče i tokom noći ponegde se očekuje kratkotrajna kiša, posebno u centralnom i južnom delu Srbije.
  1. Koliko će biti topla/niska temperatura?
  • Jutarnje temperature će se kretati između 8 i 13 stepeni, a najviše dnevne temperature će biti između 21 i 26 stepeni.
  1. Ko je vlasnik video i audio snimaka objavljenih na RTS kanalu?
  • RTS (Radio-televizija Srbije) je vlasnik svih video i audio snimaka objavljenih na njihovom kanalu.
  1. Da li je dozvoljeno kopiranje i postavljanje RTS sadržaja na druge kanale?
  • Ne, zabranjeno je kopiranje i postavljanje RTS sadržaja na druge kanale.
  1. Kakvu prognozu možemo očekivati u narednom periodu?
  • U narednom periodu se očekuje sve hladnije vreme i povećanje količina kiše i snega, ali tokom današnjeg dana možemo uživati u pretežno sunčanom danu sa toplim temperaturama.

Оставите одговор