Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za ostatak dana – 9. decembar 2019.

Dobro došli nazad na naš blog posvećen vremenskim prognozama! Danas pogledajmo što nas čeka za ostatak dana, 9. decembra 2019. godine. Savršeno vrijeme za provjeru vremenske prognoze je upravo sada – tako da, pripremite svoja kišobrana ili sunčane naočale za dolazeći dan i pročitajte našu punu prognozu.

Prognoza vremena za ostatak dana – 9. decembar 2019.

Introduction

Dobrodošli na naš članak o prognozi vremena za ostatak dana – 9. decembar 2019. Ovo je jedinstveni članak na srpskom jeziku koji će vam pružiti tačne informacije o vremenu za susretanje koje planirate ove nedelje. Međutim, pre nego što počnemo sa prognozom, znajte da RTS ima autorska prava za sve svoje video zapise. Zbog toga, oni ne dozvoljavaju da se kopira video sadržaj sa njihovog kanala i postavlja na internet. Međutim, možete podeliti link ka snimku, ali morate postovati uslove upotrebe.

Prognoza vremena za ostatak dana

Danas, 9. decembar 2019, biće oblačan dan sa mogućnim pljuskovima u podne i poslepodne, dok se uveče očekuje slabljenje oblačnosti i prestanak padavina. Maksimalna temperatura će biti 11 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti 5 stepeni Celzijusa. Vetar će biti umeren, jugoistočni. Prema trenutno dostupnoj prognozi, narednih dana očekuje se dalje poboljšanje vremenskih uslova.

Šta treba znati pri deljenju video zapisa sa kanala RTS-a

Kao što smo već pomenuli, video snimci sa kanala RTS-a su zaštićeni autorskim pravima i zato ne treba da ih kopirate i objavljujete bez odobrenja. Ako želite da podelite video zapise, možete uraditi sledeće:

 • Delite direktne linkove ka video snimcima umesto da ih kopirate i postavljate na svoje kanale ili stranice.
 • Uvek prilagodite link uslovima upotrebe, pružajući dovoljno informacija o autorskim pravima RTS-a i obaveznim uslovima.
 • Ne dozvolite preuzimanje video sadržaja bez odobrenja.

Zaključak

Prognoza vremena za ostatak dana – 9. decembar 2019. je pokazala da će biti oblačan dan i da postoji mogućnost pojave padavina. RTS ima autorska prava za sve svoje video zapise i zbog toga je zabranjeno kopiranje sadržaja. Međutim, video snimci se mogu podeliti ka korišćenju linkova. Uvek uključite uslove upotrebe kada delite linkove ka video sadržaju sa kanala RTS-a.

5 FAQS

 1. Ko može koristiti video snimke sa kanala RTS-a?
 • Svi mogu koristiti video snimke sa kanala RTS-a, ali je važno poštovati autorska prava i prilagoditi se uslovima upotrebe.
 1. Da li mogu da kopišem snimak sa YT kanala RTS-a i postavim ga na svoj kanal?
 • Ne, kopiranje video sadržaja je zabranjeno zbog autorskih prava. Uvek treba podeliti link ka snimku sa kanala RTS-a.
 1. Da li su autorska prava zaštićena na celoj teritoriji Srbije?
 • Da, autorska prava su zaštićena zakonom u Srbiji i treba ih poštovati.
 1. Koja je kazna za povredu autorskih prava na video sadržaj sa kanala RTS-a?
 • Kazne za povredu autorskih prava variraju i zavise od okolnosti, ali mogu biti visoke i ugroziti vas pravno i finansijski.
 1. Kako mogu dobiti dozvolu za korišćenje video snimka sa kanala RTS-a?
 • Zahtev za dozvolu potrebno je poslati RTS-u na njihovu email adresu i objasniti svrhu korišćenja video zapisa. RTS će pregledati zahtev i odlučiti da li će dati dozvolu za korišćenje.

Оставите одговор