Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za kraj dana – 30. novembar 2016.

Dobrodošli na naš blog! Danas vam donosimo poslednje informacije o prognozi vremena za kraj dana, 30. novembar 2016. Naš tim stručnjaka detaljno prati meteorološke podatke i zato smo spremni da vam pružimo tačne informacije koje će vam pomoći da se adekvatno pripremite za preostale sate dana. Čitajte dalje i budite u toku sa najnovijom prognozom!

Prognoza vremena za kraj dana – 30. novembar 2016.

Dobro došli nazad dragi čitaoci.

Introduction

Današnji dan je pretežno sunčan sa najvišom dnevnom temperaturom od 0 do 5 stepeni.

Obratite pažnju na ovaj video koji smo vam spremili.

RTS i autorska prava

Mi smo iz RTS-a i posjedujemo autorska prava na ovaj video. Kopiranje video ili audio snimaka je zabranjeno, kao i postavljanje na druge kanale. Napominjemo da ne smijemo kršiti autorska prava drugih.

Uživajte u danu

Hvala na razumijevanju. Uživajte u danu!

FAQS

 1. Šta znače autorska prava i kako se primjenjuju?
  Autorska prava su prava koja pripadaju autoru ili vlasniku autorskog djela. Uključujuću prava na umnožavanje, distribuciju, javno prikazivanje i snimanje. Autorska prava se primjenjuju na bilo koje stvaralačko djelo, uključujući slike, tekstove, muziku, filmove i druge medijske formate.

 2. Zašto je važno poštovati autorska prava?
  Poštovanje autorskih prava je važno zato što štiti autore i vlasnike autorskih djela. To ih čini sigurnim da će primati naknadu za svoj rad, dok ih istovremeno motiviše za dalje stvaranje. Pored toga, poštovanje autorskih prava pospješuje vladavinu prava i omogućuje ljudima da uživaju u umjetnosti i kulturi.

 3. Šta se može desiti ako se prekrše autorska prava?
  Ako se prekrše autorska prava, autor ili vlasnik autorskog djela može poduzeti pravne korake protiv prekršitelja, uključujući tužbu. To može dovesti do značajnih novčanih kazni i drugih sankcija.

 4. Kako prepoznati autorska prava na djelu?
  Autorska prava se obično označavaju sa ©, a ime autora i datum prvog objavljivanja često se navode ispod naziva djela. Međutim, ne uvijek se autorska prava jasno označavaju na djelima. U takvim slučajevima najbolje je pretpostaviti da autorska prava postoje i da je neovlašteno kopiranje zabranjeno.

 5. Kako se poštuju autorska prava prilikom korišćenja sadržaja sa interneta?
  Prilikom korištenja sadržaja sa interneta, uvijek obavezno tražite dozvolu vlasnika autorskih prava. Također možete tražiti sadržaj koji se nalazi pod Creative Commons licencom, što znači da se sadržaj može koristiti pod određenim uslovima. Također je važno uvijek navesti izvor originalnog djela kako biste spriječili kršenje autorskih prava.

Оставите одговор