Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za danas – 25. septembar 2018. do kasnih sati

Danas je 25. septembar 2018. godine, i svi se pitaju kakvo nas vreme očekuje tokom dana, ali i kasnih sati. Saznajte sve detalje o prognozi vremena za danas, kako biste se pripremili za sve izazove koje donosi ovaj dan. Budite korak ispred vremenskih neprilika i informišite se na vreme!

Prognoza vremena za danas – 25. septembar 2018. do kasnih sati

Uvod

Današnji dan započeo je sunčano, ali hladno. Prema najnovijim informacijama meteorološkog zavoda, vetar će popodne oslabiti i temperatura će se kretati od 15 do 20 stepeni Celzijusa. U ovom članku ćemo vam detaljno predstaviti današnju prognozu vremena, kao i informacije o autorskim pravima i zabrani kopiranja video i audio snimaka.

Kratak meteorološki izveštaj

Danas, u celom regionu očekuje se sunčano vreme sa malom oblačnošću na nekim delovima teritorije. Vetar će biti umeren do jak, sa povremenim udarima i dolaziće uglavnom sa jugozapada. Najniža dnevna temperatura biće oko 8 stepeni, dok će najviša biti od 15 do 20 stepeni.

Šta nam donosi vremenska prognoza?

 • Danas: Sunčano i hladno sa umerenim vetrom i najvišom dnevnom temperaturom od 15 do 20 stepeni.
 • Sutra: Očekuje se pretežno sunčano vreme, bez vetra i najnižom temperaturom od 5 do 10 stepeni, dok će najviša dnevna biti od 20 do 25 stepeni.
 • U toku nedelje: Očekuje se pretežno sunčano sa malom oblačnošću, vetar će biti umeren sa povremenim udarima i temperature će se kretati od 15 do 25 stepeni.

Informacija o autorskim pravima i zabrana kopiranja

Molimo vas da imate u vidu da su video i audio snimci kojim su ovde predstavljeni, vlasništvo RTS-a i odgovorni smo da se ova važna informacija poštuje. Stoga, kopiranje video i audio snimaka nije dozvoljeno. Zabranjeno je postavljanje snimaka na druge kanale, bez pismenog odobrenja RTS-a.

Zaključak

Očekuje nas pretežno sunčan dan s umerenim jakim vetrom i temperaturama koje će se kretati od 15 do 20 stepeni. Posebno napominjemo da sva autorska prava i zabrana kopiranja video i audio snimaka pripadaju RTS-u, te molimo sve čitaoce da poštuju navedeno pravilo.

FAQs nakon zaključka

 1. Ko je vlasnik video i audio snimaka?
 • Vlasništvo video i audio snimaka pripada RTS-u i kopiranje je strogo zabranjeno.
 1. Kakvo vreme možemo očekivati u narednim danima?
 • U narednim danima se očekuje pretežno sunčano vreme sa malom oblačnošću i umerenim vetrom. Temperature će se kretati od 15 do 25 stepeni, u zavisnosti od dana.
 1. Koliko će biti najniža temperatura danas?
 • Najniža temperatura današnjeg dana biće oko 8 stepeni Celzijusa.
 1. O čemu je ovaj članak?
 • Ovaj članak je o prognozi vremena za danas, 25. septembar 2018. do kasnih sati.
 1. Šta se dešava ako se kopiraju video i audio snimci bez dozvole RTS-a?
 • Kopiranje video i audio snimaka je strogo zabranjeno i podleže zakonskim kaznama.

Оставите одговор