Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za danas – 25. novembar 2021. do kasnih sati.

Dobrodošli na današnju prognozu vremena za 25. novembar 2021. Očekujte detaljne informacije o meteorološkim uslovima koji se očekuju danas do kasnih sati. Bez obzira na to da li planirate putovanja, planinarstvo, ili jednostavno želite da se pripremite za dane koji su pred nama, naša prognoza vam pruža sve potrebne detalje o temperaturi, oblačnosti, padavinama i drugim važnim informacijama koje će vam pomoći da napravite dobar izbor za danas. Pročitajte dalje i otkrijte šta vremenske prilike nose danas sa sobom.

Prognoza vremena za danas – 25. novembar 2021. do kasnih sati

Uvod

Danas je četvrtak, 25. novembar 2021. godine. Izgleda da će biti prilično stabilno vrijeme, barem u našem području. Prema vremenskoj prognozi, očekuje se malo do umereno oblačno tokom dana sa dužim sunčanim intervalima. Međutim, u Timočkoj krajini očekuje se oblačno i tmurno vrijeme. Očekuje se slab vetar, a u košavskom području umeren, povremeno jak, jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najviša temperatura očekuje se da će biti od 8 do 13 stepeni.

Vremenska prognoza

Evo pregleda vremenske prognoze za danas:

 • Malo do umereno oblačno tokom dana sa dužim sunčanim intervalima u većini područja
 • U Timočkoj krajini oblačno i tmurno vrijeme
 • Slab vetar, a u košavskom području umeren, povremeno jak, jugoistočni, na jugu Banata sa olujnim udarima
 • Najviša temperatura očekuje se da će biti od 8 do 13 stepeni

RTS ima autorska prava na video i audio snimke

RTS ima autorska prava na sve svoje video i audio snimke. Zabranjeno je kopiranje i postavljanje snimaka na druge kanale bez prethodne dozvole.

Česti upiti

 1. Hoće li biti kiše danas u Beogradu?
  Trenutno nema prognoze za kišu u Beogradu, očekuje se malo do umereno oblačno vrijeme.
 2. Kako će biti vrijeme na planini danas?
  Za planine se prognozira umereno oblačno vrijeme, povremeno sa sunčanim intervalima i slabim vjetrom.
 3. Koja je minimalna temperatura koja se očekuje danas?
  Minimalna temperatura koja se očekuje danas je oko 3 stepena Celzijusa.
 4. Hoće li biti snijega u narednim danima?
  Trenutno nema prognoze za snijeg u narednim danima.
 5. Kako će biti vjetar danas u Vojvodini?
  U Vojvodini će biti umeren, povremeno jak, jugoistočni vjetar, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Zaključak

Ukratko, prema vremenskoj prognozi, današnji dan će biti malo do umereno oblačan, sa sunčanim intervalima. U većini područja očekuje se umeren vetar, dok će u košavskom području vetar biti malo jači, povremeno jak, sa olujnim udarima na jugu Banata. Najviša temperatura će varirati od 8 do 13 stepeni. Sve u svemu, idealan dan za uživanje u jesenjim radostima.Ukoliko planirate da boravite napolju, savetuje se nošenje odeće koja će vas štititi od hladnoće i vetra, a ujedno će vam pružiti dovoljno udobnosti. Takođe, ne zaboravite da sa sobom ponesete kišobran ili kabanicu, ukoliko se prognoza promeni i dođe do padavina.

S druge strane, ako ste ljubitelj sporta, današnji dan bi mogao biti idealan za rekreaciju na otvorenom. Bavljenje fizičkom aktivnošću pozitivno utiče na naše zdravlje, posebno na jačanje imunološkog sistema, što nam je sada posebno važno.

Ukoliko ste planirali obilazak nekog od turističkih lokaliteta, vremenska prognoza vam ide u prilog, jer će biti idealno za šetnju i razgledanje kulturno-istorijskih znamenitosti.

Sve u svemu, iako sadašnja situacija zbog pandemije nije idealna, ne zaboravimo da svi možemo da uživamo u malim stvarima koje nam život pruža. Danas nam vremenska prognoza ide u prilog, pa iskoristimo ovo lepo vreme najbolje što možemo sa onima koje volimo.

FAQs

 1. Kako se vremenska prognoza predviđa?
  Prognoza se predviđa na osnovu podataka o vlažnosti vazduha, temperaturi, brzini i pravcu vetra, i drugim činiocima koje utiču na vremenske prilike.
 2. Koje su posledice oluje na vreme?
  Oluje mogu dovesti do naglog pada temperature, jake kiše i grmljavine, kao i do snažnog vetra i grada.
 3. Kako mogu biti pripremljeni za promene vremena?
  Preporučuje se da uvek obratite pažnju na aktuelnu vremensku prognozu i da se pripremite za eventualni promenljiv vremenski izgled nošenjem odgovarajuće garderobe i opreme.
 4. Može li se u potpunosti osloniti na vremensku prognozu?
  Iako se prognoza radi na osnovu niza činilaca, i dalje postoji određena mogućnost za grešku.
 5. Gde mogu pronaći detaljniju vremensku prognozu?
  Detaljniju vremensku prognozu možete pronaći na brojnim veb stranicama koje se bave prognozom vremena, kao i na TV kanalima koji emituju vremensku prognozu.

Оставите одговор