Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za danas – 20. mart 2018. do kraja dana

Danas smo odlučili da vam donesemo najnoviju prognozu vremena za 20. mart 2018. godine do kraja dana. Naš cilj je da vam pružimo najtačnije informacije o tome šta možete očekivati od današnjeg vremena. Bez obzira na to da li planirate da izađete napolje ili da ostanete u zatvorenom, naša prognoza će vam pomoći da unapred znate kako se pripremiti za trenutne uslove vremena. Pridružite nam se dok vas vodimo kroz najnovije trendove vremenske prognoze i budite spremni za sve izazove koje vam 20. mart 2018. godine može doneti.

Progovorimo o prognozi vremena za danas – 20. mart 2018. do kraja dana

Uvod:
Najnovije vesti o vremenskim uslovima donosi nam RTS Sajt – Zvanični kanal. Ove godine meteorolozi su prognozirali nestabilno vreme, sa najavljenim padavinama i snegom širom zemlje. U ovom članku ćemo se usredotočiti na najnovije vesti o vremenskim uslovima širom zemlje, a koje su objavljene na RTS Sajtu.

Jače padavine stižu sa Jadrana
Kao što smo mogli i da očekujemo, sa juga Srbije stižu vesti o jakim padavinama i snežnim padovima. Prema prognozama meteorologa, kiša će u popodnevnim satima preći u sneg i formirati snežni pokrivač od 10 do 20 cm.

Od srede do petka cela Srbija će biti u belom ruhu
Prema prognozi sa RTS Sajta, u periodu od srede do petka cela Srbija će biti zatrpana snegom, dok se na severu Srbije očekuje snežni pokrivač visine od 5 do 10 cm. Prognozira se da će sneg biti obilan i dodatno otežati situaciju u saobraćaju.

Očekuju se slab sneg i kiša na jugu
Stanovnici južnog dela Srbije biće suočeni sa snegom koji će se prvo pretvoriti u kišu, a kasnije u sneg. Meteorolozi predviđaju da se na ovom području očekuje pad snega do kasnih večernjih sati.

Materijal je zaštićen autorskim pravima
Važno je napomenuti da se sav materijal koji se nalazi na RTS Sajtu smatra autorski zaštićenim materijalom. Kopiranje i postavljanje na druge kanale je strogo zabranjeno, a objavu materijala je obavila RTS.

Zaključak
U ovom članku smo se osvrnuli na novosti o vremenskim uslovima za danas – 20. mart 2018. do kraja dana, a koje su objavljene na RTS Sajtu. Prema prognozama meteorologa, očekuje se obilan sneg širom zemlje u narednim danima. Ovim putem apelujemo na sve stanovnike da se pripreme za vremenske uslove i budu oprezni na putevima.

FAQs (Česta pitanja)

P1: Kada će padavine prestati?
O: Prema najnovijim prognozama, padavine bi trebalo da prestanu u kasnim večernjim satima.

P2: Da li će biti zahlađenje u narednim danima?
O: Da, očekuje se oštro zahlađenje u narednim danima, sa jakim snegom širom zemlje.

P3: Da li su putevi prohodni?
O: Savetuje se oprez u saobraćaju, koliko je koji put prohodan, zavisi od područja, ali na većini puteva ima snega, te su putevi klizavi.

P4: Da li će biti problema u gradskom prevozu?
O: Gradski prevoz radi normalno, ali zbog vremenskih uslova moguća su kašnjenja i otkazivanja linija.

P5: Kako se pripremiti za drastično zahlađenje?
O: Potrebno je nabaviti adekvatnu odeću koja će vas zaštititi od hladnoće i snega, kao i adekvatnu obuću. Takođe, preporučuje se da vozači imaju lance za snežne gume u kolima u slučaju da se zaglave u snegu.

Оставите одговор