Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za danas, 16. avgust 2021, do ponoći

Današnji dan, 16. avgust 2021, donosi nam promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i mogućim prolaznim pljuskovima. Prognoza za ostatak dana do ponoći ukazuje na blagi pad temperature i uglavnom suvo vreme sa pojavom kratkotrajne kiše u pojedinim delovima zemlje. Kako bismo uvek bili spremni za promene u vremenskim uslovima, ostanite uz nas i saznajte detaljnu vremensku prognozu za današnji dan.

Prognoza vremena za danas: 16. avgust 2021, do ponoći

Uvod

Danas, 16. avgust 2021. godine, očekuje se promenljivo do pretežno oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u pojedinim delovima zemlje. Temperature će se kretati između 23°C i 32°C. Kako bi dobili precizniju prognozu vremena, proverimo detaljnije očekivane vremenske prilike.

Detaljna prognoza

  • Beograd i Novi Sad: Na području Beograda i Novog Sada očekuje se uglavnom sunčano vreme sa oblacima koji će se pojavljivati u toku dana. Često će dolaziti do pojave kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalne temperature se kreću oko 30°C, dok će minimalne temperature biti oko 21°C. Uveče se očekuje pretežno oblačno vreme.
  • Niš: U Nišu i okolini se očekuju duži periodi sunčanih intervala, uz kratkotrajne pljuskove i grmljavinu. Maksimalne dnevne temperature iznosiće oko 32°C, dok će minimalne temperature biti oko 22°C. Tokom noći se očekuje postepeno naoblačenje.
  • Kragujevac: U Kragujevcu i okolini očekuje se pretežno oblačno vreme sa kratkotrajnim periodima sunčanih intervala. Maksimalna dnevna temperatura biće oko 27°C, dok će minimalna temperatura iznositi oko 19°C. Periodi pljuskova i grmljavina su mogući tokom celog dana.
  • Subotica: U Subotici se očekuje pretežno sunčano vreme, sa kratkotrajnim oblacima tokom dana. Česti pljuskovi i grmljavina mogu se očekivati u popodnevnim satima. Maksimalne temperature će iznositi oko 29°C, dok će minimalne iznositi oko 20°C. Tokom noći se očekuje pretežno oblačno vreme.

Zaključak

S obzirom na očekivane vremenske prilike, savetujemo vam da se zaštitite od sunca, hidrirate i nosite adekvatnu garderobu za date temperaturne uslove. Budite oprezni u vožnji, posebno u slučaju kiše i grmljavine.

FAQs

  1. Kako mogu videti prognozu vremena za druge gradove u Srbiji? Možete posetiti bilo koju vremensku stranicu na internetu koja se redovno ažurira.
  2. Mogu li kopirati audio ili video snimke sa sajta RTS? Ne, sav sadržaj podleže autorskim pravima RTS-a.
  3. Mogu li deliti video snimke sa RTS-ovog sajta na društvenim mrežama? Ne, zabranjeno je neovlašćeno distribuiranje bilo kog materijala.
  4. Mogu li koristiti bilo koji deo RTS-ovog sadržaja u komercijalne svrhe? Ne, sve neovlašćene aktivnosti su kažnjive po zakonu.
  5. Postoji li mogućnost da dobijem dozvolu za korišćenje RTS-ovog sadržaja za svoj projekat? Da, saradnja i dozvola se mogu regulisati putem posebnog ugovora.

Оставите одговор