Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za danas, 15. decembar 2017. godine, do kraja dana

Danas je petak, 15. decembar 2017. godine, i ja sam veoma uzbuđena da podijelim sa vama najnoviju prognozu vremena za ovaj dan! Kao neko ko je oduvijek bio fasciniran promjenama vremenskih uslova, nije iznenađenje da sam se okrenula pisanju vremenskih prognoza. U nastavku ćete naći detaljnu analizu o tome šta možete očekivati u narednih nekoliko sati, tako da možete planirati svoj dan na najbolji mogući način. Bez daljeg odlaganja, hajde da se zagrijemo i ispitamo šta nas očekuje do kraja dana!

Prognoza vremena za danas, 15. decembar 2017. godine, do kraja dana

Uvod

Danas je petak, 15. decembar. Ovaj dan donosi umereno oblačno vreme sa mogućim pljuskovima u popodnevnim i večernjim satima. Temperatura će se kretati od 10 do 17 stepeni Celzijusove skale, najviša će biti na zapadu Srbije. Predstoji nam još jedan dan pre vikenda, a ovde možete pronaći detaljniju prognozu vremena za 15. decembar 2017. godine.

Vremenska prognoza za danas

U jutarnjim satima očekuje se umereno oblačno vreme sa temperaturom od oko 10 stepeni. Već u podne se očekuje povećanje oblačnosti, uz mogućnost pojave padavina. Pljuskovi su mogući u popodnevnim i večernjim satima. Temperatura najviša od 10 stepeni na istoku do 17 na zapadu Srbije.

Jutro

Ujutru će biti umereno oblačno. Očekuje se da će temperatura biti oko 10 stepeni. Pripremite se, jer danas može biti promenljivo vreme.

Podne

U podne će biti umereno oblačno. Temperatura će se kretati oko 13 stepeni. Očekuje se povećanje oblačnosti i mogući pljuskovi u popodnevnim satima, ne zaboravite kišobran.

Popodne i veče

Pljuskovi su mogući u popodnevnim i večernjim satima. Očekuje se da će temperatura dostići maksimum od 17 stepeni na zapadu Srbije. Budite oprezni zbog kiše.

Četiri saveta za pripremu za vremenske uslove

 1. Proverite vremensku prognozu. Ako očekujete kišu ili sneg, budite spremni da se adekvatno obučete za to vreme.
 2. Obucite se slojevito. Tokom dana temperatura može da se promeni, pa je pametno nositi odeću koju možete skinuti ili obući tokom dana.
 3. Pripremite se za vodu. Ako očekujete kišu ili sneg, ponosite kišobran ili kaput kako biste ostali suvi.
 4. Budite oprezni tokom vožnje. Ako pada kiša ili sneg, putevi mogu biti klizavi i opasni. Smanjite brzinu i vozite pažljivo.

Zaključak

Sada kada imate detaljan pregled vremenskih uslova za danas, budite sigurni da ćete se pripremiti za promenljive vremenske uslove. Proverite vremensku prognozu pre nego što napustite kuću i budite oprezni tokom vožnje. I ne zaboravite, nošenje kaputa ili kišobrana nije nikada loše rešenje.

Česta pitanja:

 1. Da li će danas padati kiša?
 2. U kojoj će se temperaturi kretati tokom dana?
 3. Da li će biti sunčano?
 4. Koji saveti pomažu za pripremu za promenljive vremenske uslove?
 5. Kada očekujete najveće pljuskove danas?1. Da li će danas padati kiša?

Da, prema trenutnoj vremenskoj prognozi, moguća su pljuskovi u popodnevnim i večernjim satima. Savetujemo da se pripremite za kišu i da ponosite kišobran ili kaput.

 1. U kojoj će se temperaturi kretati tokom dana?

Ukupna temperatura danas će se kretati od 10 do 17 stepeni. Najviša temperatura će biti na zapadu Srbije.

 1. Da li će biti sunčano?

Očekuje se umereno oblačno vreme tokom čitavog dana, uz mogućnost kiše.

 1. Koji saveti pomažu za pripremu za promenljive vremenske uslove?

Preporučujemo da pratite vremensku prognozu i da se obučete slojevito, tako da možete sklupčati ili ukloniti odeću tokom dana. Spremite se za kišu ili sneg koji mogu da iznenade. Budite obazrivi u vožnji, jer su putevi možda klizavi od padavina. Ako putujete, uvek nosite sa sobom ponudu hrane i napitaka, kao i neophodne stvari za delovanje vozila u slučaju da se zaglavite.

 1. Kada očekujete najveće pljuskove danas?

Mogući pljuskovi se najviše očekuju u popodnevnim i večernjim satima. Budite spremni i nosite kišobran ili kaput.## Video sadržaj ##

Napominjemo da je video sadržaj koji vam je možda prikazan na televiziji ili internetu koji prikazuje trenutno vremensko stanje vlasništvo RTS-a. Molimo vas da ne širite ovaj sadržaj niti ga kopirate i postavljate na druge društvene mreže ili kanale. To je ilegalno i krši autorska prava.

Sa nadom da ste se dobro pripremili za promenljive vremenske uslove i da ste preduzeli odgovarajuće mere, srećan i siguran dan svima!

Оставите одговор