Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 9. septembar 2022.

Dobro došli nazad na naš blog! Danas vam donosimo najnoviju prognozu vremena za 9. septembar 2022. Bez obzira da li planirate da radite u bašti, idete na izlet ili se jednostavno želite pripremiti za naredni dan, naša detaljna prognoza će vam pomoći da se pripremite za sve vremenske uslove. Uverite se da ste spremni za bilo kakve promene temperature, padavina ili vetrovitog vremena sa našom tačnom i pouzdanom prognozom vremena.

Prognoza vremena za 9. septembar 2022

Uvod

Infrastruktura meteoroloških sistema omogućila je da dobijamo podatke o vremenskim uslovima i prognozu za nekoliko dana unapred. Na dan 9. septembra 2022. godine očekuje se promenljivo vreme u većem delu Srbije. U nastavku, saznajte šta možete da očekujete od vremenskih prilika tog dana u gradovima širom Srbije.

Beograd

U Beogradu se očekuje uglavnom sunčano vreme sa povremenim oblacima u toku dana. Temperature će biti između 18 i 28 stepeni Celzijusa. Vetar će biti slab do umeren, a relativna vlažnost vazduha će biti oko 50%.

Novi Sad

U Novom Sadu se očekuje vedro vreme sa maksimalnom temperaturom od 26 stepeni Celzijusa. Ujutro se očekuje umerena oblačnost koja bi mogla da spreči nagli porast temperature. Vetar će biti slab do umeren i duvaće jugoistočni vetar. Vlažnost vazduha će biti oko 52%.

Niš

U Nišu se očekuju umereni oblaci i sunčano vreme sa najvišom temperaturom oko 28 stepeni Celzijusa. Vetar će biti blagi do umeren, a relativna vlažnost vazduha će biti oko 45%. U kasnim popodnevnim satima mogući su kraći pljuskovi.

Kragujevac

Kragujevac će imati slično vreme kao i Beograd, sa sunčanim intervalima i umerenim oblacima. Maksimalna temperatura će biti oko 27 stepeni Celzijusa, a minimalna temperatura ujutro oko 18 stepeni. Vetar će biti slab do umeren, a vlažnost vazduha oko 50%.

Subotica

U Subotici se očekuje sunčano vreme sa povremenim oblacima tokom dana. Maksimalna temperatura će biti oko 25 stepeni Celzijusa, a minimum oko 17 stepeni. Vetar će biti slab do umeren, a vlažnost vazduha oko 52%.

FAQ (česta pitanja)

 1. Da li će biti kiše u Beogradu?
  Ne, u Beogradu se ne očekuju padavine tog dana.

 2. Da li će biti hladnije u Novom Sadu u jutarnjim satima?
  Da, temperature u jutarnjim satima u Novom Sadu biće nešto niže zbog umerene oblačnosti.

 3. Da li će biti suvo vreme u Kragujevcu?
  Da, premnoćavaće sunčano vreme i neće biti padavina.

 4. Da li će biti vetra u Subotici?
  Da, vetar će duvati slabije do umereno.

 5. Kako se očekuje vlažnost vazduha?
  Relativna vlažnost vazduha biće oko 50% u većini gradova širom Srbije.

Оставите одговор