Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 9. septembar 2017.

Onaj ko planira aktivnosti na otvorenom danas, može biti interesovan za trenutnu prognozu vremena. Prema meteorološkim izveštajima, očekuje se pretežno sunčano vreme za veći deo Srbije. Temperature će se kretati od 18 do 29 stepeni Celzijusa, a jutarnja magla može se pojaviti na nekim područjima u ranim jutarnjim satima. Stoga je savet da se naoružate dobrim planom i ne zaboravite da poneste vodu sa sobom posebno ako planirate duže boraviti napolju.

Prognoza vremena za 9. septembar 2017.

Uvod

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio video prognozu vremena za subotu, 9. septembar 2017. godine. U ovom članku, čitaćete detaljnu prognozu vremena po regionima Srbije, kao i glavne informacije iz videa RTS-a.

Oblaci i sunce će se smenjivati iznad Srbije u subotu

Prema prognozi RTS-a, u subotu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Oblaci i sunce će se smenjivati, a temperatura će u proseku biti niža za jedan do dva stepena nego prethodnih dana.

Na severu i zapadu neće padati kiša

Na severu i zapadu Srbije, prema prognozi, neće pasti kiša. Oni će biti zaštićeni od padavina, ali će temperatura biti nešto niža nego u ostatku Srbije.

U ostalim delovima Srbije postoji mogućnost za malo kiše

Prognoza vremena za subotu kaže da će u ostalim delovima Srbije biti mogućnost za malo kiše. To znači da bi padavine mogle da pogode centralnu i južnu Srbiju.

Na jugu i istoku očekuju se i pljuskovi

Prognozira se da će na jugu i istoku Srbije biti kiše i pljuskova, ali kišni oblaci će se brzo kretati pa se ne očekuje veće zadržavanje padavina.

Temperatura će biti niža za jedan do dva stepena

U subotu, temperatura će biti nešto niža u celoj Srbiji. Jutarnja temperatura će se kretati između 10 i 17 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 24 do 28 stepeni.

U nedelju i ponedeljak sunčanije i toplije, do 33 stepena

Prognoza vremena za nedelju i ponedeljak saopštava da će biti sunčano i toplije. Najviša dnevna temperatura će biti oko 33 stepena, a smanjuje se verovatnoća padavina.

Jutarnja temperatura u subotu između 10 i 17 stepeni, najviša od 24 do 28

Prema prognozi, jutarnja temperatura u subotu u Srbiji biće između 10 i 17 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 24 do 28 stepeni.

Kopiranje i deljenje ovog videa i audio zapisa je zabranjeno.

Važno je napomenuti da je kopiranje i deljenje ovog videa i audio zapisa zabranjeno, kako bi se zaštitili autorska prava.

FAQ

 1. Da li će biti kiše u Srbiji u subotu?
  Odgovor: Na jugu i istoku očekuju se kiša i pljuskovi, dok će u ostalim delovima Srbije biti mogućnost za malo kiše.

 2. Kako će se kretati temperatura u subotu?
  Odgovor: U subotu će biti nešto niža temperatura u celoj Srbiji. Jutarnja temperatura će se kretati između 10 i 17 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 24 do 28 stepeni.

 3. Šta je prognoza vremena za nedelju i ponedeljak?
  Odgovor: Prema prognozi, u nedelju i ponedeljak biće sunčano i toplije sa temperaturom od oko 33 stepena, dok se smanjuje verovatnoća padavina.

 4. Kako se kreću oblaci i sunce u subotu u Srbiji?
  Odgovor: Prema prognozi, u subotu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a oblaci i sunce će se smenjivati.

 5. Da li je kopiranje i deljenje ovog videa i audio zapisa dozvoljeno?
  Odgovor: Ne, kopiranje i deljenje ovog videa i audio zapisa je zabranjeno, kako bi se zaštitili autorska prava.

Оставите одговор