Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 8. jul 2017.

Oni koji žele provesti dan na otvorenom trebali bi znati da je 8. jul 2017. godine prognoziran kao pretežno sunčan dan sa visokom temperaturom. Izvor prognoze, meteorološka služba, saopštila je da će temperatura biti u granicama 32°C sa vrhuncem tokom podnevnih sati. Što se tiče noći, očekuje se relativno topla noć sa minimalnom temperaturom od 19°C. Stoga, ako planirate izlazak u večernje sate, imajte na umu da je savetovano da spakujete lepršavu garderobu koja će vam olakšati boravak u takvim uslovima.

Prognoza vremena za 8. jul 2017

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video snimak sa prognozom vremena za 8. jul 2017. Video traje 2 minuta i prikazuje detaljnu prognozu vremena za taj dan.

Uvod

Svaki dan, ljudi širom Srbije žele da znaju kakvo će biti vreme. Ta informacija je važna za odlučivanje da li treba poneti kišobran, obući laganiju odeću ili se pripremiti za jake vrućine. Upravo zato, RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio video sa prognozom vremena za 8. jul 2017.

Video je snimljen u studio RTS-a sa voditeljkom koja detaljno objašnjava kakvo će biti vreme u Srbiji tog dana. Sve informacije su praćene i grafikonom koji prikazuje prosečnu dnevnu temperaturu u gradovima širom Srbije.

Detaljna prognoza

Voditeljka, u svom uvodnom delu, najavljuje da se u centralnim delovima Srbije ujutro može pasti kratkotrajna kiša. Potom navodi da će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo vreme, sa mogućim pljuskovima i grmljavinom u planinskim regionima.

Iako će biti oblaka, temperature će biti prave letnje, dnevne od 32 do 36 stepeni. U manjim gradovima centralne Srbije, kao što su Kruševac i Kraljevo, očekuju se temperature oko 34 stepena. U većim gradovima, kao što su Beograd i Novi Sad, temperature će biti nešto više, oko 36 stepeni.

Zaključak

RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio koristan video za sve ljubitelje detaljne prognoze vremena. Voditeljka je jasno i precizno objasnila šta možemo očekivati tog dana, kako bi se svi lakše pripremili za vremenske uslove.

Za sve one koji žele da saznaju kakvo će biti vreme u Srbiji 8. jul 2017, video snimak na RTS Sajtu – Zvaničnom kanalu predstavlja dobar izbor.

FAQs

 1. Kako se zove kanal na kome je objavljen video sa prognozom vremena za 8. jul 2017?

  • Video je objavljen na RTS Sajt – Zvaničnom kanalu.
 2. Koliko dugo traje video sa prognozom vremena za 8. jul 2017?

  • Video traje 2 minuta.
 3. Šta se ujutro može očekivati u centralnim delovima Srbije prema prognozi vremena za 8. jul 2017?

  • Prema prognozi, u centralnim delovima Srbije ujutro se može pasti kratkotrajna kiša.
 4. Kakve su prognoze za krajnje temperature tog dana?

  • Dnevne temperature će biti oko 32 do 36 stepeni.
 5. Ko ima autorska prava na video snimak sa prognozom vremena za 8. jul 2017?

  • RTS ima autorska prava na ovaj video snimak i zabranjeno je kopiranje i postavljanje na druge kanale.

Оставите одговор