Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 8. februar 2018. do kraja dana

Da li te zanima kakvo nas vreme očekuje do kraja dana? Proverili smo za tebe prognozu vremena za 8. februar 2018. i donosimo ti sve detalje. Pročitaj pažljivo da bi bio/a spreman/a i znao/la kako da se pripremiš. Saznaj da li ćeš ostati suv/a ili ćeš se morati suočiti sa kišom ili snegom. Proveri temperature i budi siguran/a da ćeš obući prave slojeve odeće kako bi sebe sačuvao/la od hladnoće. Ne propusti da proveriš sve detalje za danas i budi korak ispred vremenskih uslova.

Prognoza vremena za 8. februar 2018. do kraja dana

Danas, 8. februar 2018. godine, vreme će biti pretežno oblačno u većem delu Srbije. Iako se ne očekuju obilne padavine, očekuje se kiša sa snegom u planinskim predelima.

Kakvo će biti vreme danas?

Prema sajtu RTS-a, najviše temperature biće između 4 i 12 stepeni Celzijusa, a večernje sate karakterisaće hladnije vreme. Na istoku Srbije očekuje se prisustvo vetra.

Pravilno oblačenje

Kako bi se adekvatno zaštitili od vremena, preporučuje se da se pravilno obučete ako izlazite napolje. Obucite toplu odeću i cipele koje su stilizovane za hladno vreme. Ovo se naročito preporučuje ako planirate duže aktivnosti na otvorenom.

Informisanje o vremenskim uslovima

Ostanite informisani o vremenskim uslovima pre nego što planirate svoje aktivnosti na otvorenom. Znamo koliko je važno imati pouzdane informacije o vremenu, stoga se ova prognoza temelji na zvaničnim podacima sa sajta RTS-a.

Šta učiniti ako vam treba više informacija o vremenu?

Za više informacija o prognozi vremena, posetite veb stranicu RTS-a. Ove informacije su tačne za danas, 8. februar 2018. godine, i važiće do kraja dana.

Kako se snaći u slučaju nevremena?

U slučaju nevremena, važno je da ostanete smireni i da ne rizikujete veliki problem. Gledajte redovno prognozu vremena i prilagodite svoje aktivnosti u skladu sa njom. Ne krećite se izvan grada bez obuće i odeće koja je pogodna za hladnoću i kišu, a ako se nalazite u planinskoj oblasti, uvek zapamtite da vremenski uslovi mogu biti nepredvidljivi.

FAQ

 1. Koja je prognoza vremena za danas?
  Najnovija prognoza vremena pokazuje da će danas biti pretežno oblačno, sa slabom kišom i snegom na planinama.

 2. Kako se pravilno obući tokom hladnijih dana?
  Kako biste adekvatno zaštitili sebe od hladnoće, obucite toplu odeću i cipele koje su stilizovane za hladno vreme. Ovo se naročito preporučuje ako planirate duže aktivnosti na otvorenom.

 3. Gde mogu da pronađem najnovije informacije o vremenskim uslovima?
  Zvanični podaci o vremenskim uslovima dostupni su na veb stranici RTS-a. Ove informacije su tačne za danas, 8. februar 2018. godine, i važiće do kraja dana.

 4. Kako se snaći u slučaju nevremena?
  U slučaju nevremena, važno je da ostanete smireni i da ne rizikujete veliki problem. Gledajte redovno prognozu vremena i prilagodite svoje aktivnosti u skladu sa njom.

 5. Zašto je važno pratiti prognozu vremena?
  Važno je pratiti prognozu vremena kako biste se adekvatno spremili za bilo kakve promene vremenskih uslova i prilagodili svoje aktivnosti na otvorenom.

Оставите одговор