Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 7. novembar 2017.

Danas, mi vam donosimo najnovije informacije o vremenskim uslovima za 7. novembar 2017. Upoznajte se sa prognozama koje su sastavljene na osnovu najnovijih metereoloških izvještaja, kako biste bili spremni za sve što vam ovaj dan može donijeti. Naše saznanje o vremenu je važno jer nam pomaže da donesemo odgovarajuće odluke o planiranju aktivnosti u danu koji dolazi. U nastavku pročitajte prognozu vremena za 7. novembar 2017.

Prognoza vremena za 7. novembar 2017.

Mi smo ovaj članak napisali kako biste mogli biti u toku sa dešavanjima na planu vremenske prognoze. U ovom ćemo članku predstaviti šta se može očekivati od vremenskih uslova danas u Srbiji.

Pretežno sunčano u većem delu zemlje

Danas će biti pretežno sunčano u većem delu zemlje. Međutim, mi ćemo vas upozoriti na kišu koja se očekuje, najpre u zapadnim i jugozapadnim, a kasnije i u ostalim krajevima. Očekuje se da će padavine trajati nekoliko sati, što može dovesti do povećane vodostaje na rekama.

Temperature

Jutarnje temperature će se kretati od nule do 8 stepeni, a u južnom Banatu očekuju se temperature do 12°C. Najviša dnevna temperatura će se kretati od 14 do 18 stepeni. U Timočkoj Krajini će biti tmurno i svežije, a u košavskom području očekuje se vetar.

Opšta situacija

Opšta situacija će biti neizvesna tokom današnjeg dana, tako da ćemo vas isključivo usmeriti na naše savete za oblačenje.

Šta savetujemo za oblačenje?

Tokom prepodneva, preporučuje se nošenje slojevite odeće, koja je laka za skinuti u slučaju porasta temperature. U večernjim satima, savetujemo vam da nosite dodatni sloj odeće, pogotovo ako želite da se zadržite napolju duže vreme.

Šta je dozvoljeno sa ovim sadržajem?

Ovaj sadržaj je vlasništvo RTS-a i zabranjeno je kopiranje i distribucija na drugim kanalima. Sadržaj je objavljen na YouTube-u.

Zaključak

Dakle, danas očekujemo pretežno sunčano vreme u većem delu Srbije, uz mogućnost kiše u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Temperature će se kretati od nule do 8 stepeni, a najviše dnevne temperature će iznositi od 14 do 18 stepeni. Preporučujemo nošenje slojevite odeće tokom dana, uz dodatni sloj odeće za večernje časove.

FAQ

  1. Ko je vlasnik ovog sadržaja?
  • Vlasnik ovog sadržaja je RTS.
  1. Mogu li kopirati članak negde drugde?
  • Ne, kopiranje i distribucija na drugim kanalima je strogo zabranjeno.
  1. Gde je objavljen ovaj sadržaj?
  • Sadržaj je objavljen na YouTube-u.
  1. Hoće li biti kišnih padavina?
  • Da, tokom dana očekuju se kišni padavine, najpre u zapadnim i jugozapadnim krajevima.
  1. Kako se obući tokom današnjeg dana?
  • Preporučuje se nošenje slojevite odeće tokom dana i dodatnog sloja odeće u večernjim satima.

Оставите одговор