Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 6. mart 2019. – sve do kraja dana

Dobrodošli nazad na naš blog! Danas ćemo se fokusirati na jednu od najbitnijih tema kojoj se svi mi radujemo – vremensku prognozu! Saznaćemo šta nas očekuje u sredu, 6. marta 2019. godine, sve do kraja dana. Budite spremni i pročitajte sa nama sve detalje!

Prognoza vremena za 6. mart 2019. – sve do kraja dana

Uvod

Prognoza vremena je nešto sa čime se srećemo na dnevnoj bazi. Kako bi se bilo šta planiralo potrebno je biti upoznat sa informacijama o vremenu. Danas ćemo se fokusirati na prognozu vremena za 6. mart 2019. godine i dati detaljan plan svih promena koje očekujemo.

Vremenska prognoza za 6. mart 2019.

Vreme će ujutru biti oblačno, sa temperaturom od 5℃. Pritisak vazduha će biti u granicama proseka a vlažnost vazduha će se kretati oko 50%. Primetan će biti i umeren vetar brzine 7km/h, iz pravca jugoistočno.

Pre podne

U periodu pre podneva očekuje se nešto veća oblačnost od jutarnje. Temperature će biti u porastu, i kretati se oko 12℃. Pritisak vazduha će ostati stabilan a vlažnost vazduha će se smanjivati vremenom. Vetar će zadržati istu brzinu kao i u ranijem periodu.

Posle podne

U popodnevnim satima neće biti značajnijih promena. Oblačnost će se smanjivati, a nad nama će biti vedrije nebo. Temperature će se kretati oko 17℃, što će biti najtopliji period u toku dana. Pritisak vazduha će biti u skladu sa jutarnjim časovima a vlažnost će se nastaviti smanjivati. Vetar će i dalje duvati brzinom koja je bila konstantna ceo dan.

Veče

U večernjim satima očekuje se stabilizacija vremena. Oblačnost će se smanjivati, pa ćemo imati priliku videti zvezde. Temperature će se vremenom spuštati, pa će biti potrebno dodati nešto topliji komad garderobe. Pritisak vazduha neće se značajno menjati a vlažnost će ostati stabilna. Vetar će u večernjem periodu oslabiti, uz brzinu od 5km/h.

Noć

U toku noći nas očekuje suvo vreme bez padavina. Oblačnost će se smanjivati, pa će zvezde biti jasno vidljive na nebu. Temperature će se spustiti ispod granice od 5℃, pa je neophodno biti pripremljen za hladnoću. Pritisak vazduha će se zadržati u raspodeli kakva je bila tokom dana, a vlažnost se neće značajno menjati. Brzina vetra će se značajno smanjiti u odnosu na raniji period, i iznositi svega 1km/h.

FAQ

  1. Da li će biti kiše tokom dana?
  • Ne, tokom dana se ne očekuju padavine.
  1. Koja je predviđena temperatura za popodne?
  • Predviđena temperatura u popodnevnim časovima će se kretati oko 17℃.
  1. Da li će biti oblačnosti u noćnim satima?
  • Tokom noći će se očekivati smanjivanje oblačnosti.
  1. Kakva je prognoza vremena za 7. mart?
  • Ovaj članak se fokusira na prognozu vremena za 6. mart i ne sadrži informacije o vremenskoj prognozi za 7. mart.
  1. Da li će biti iznenadnih promena u vremenu tokom dana?
  • Ne očekuje se značajnijih promena u vremenu tokom dana.

Zaključak

Očekujemo promenljivo ali umereno toplo vreme tokom 6. marta. Najviša dnevna temperatura bi trebalo da bude oko 17℃, dok će se temperature u poslednjim satima dana spustiti ispod granice od 5℃. U toku dana se ne očekuju padavine, a vazduh će biti umereno vlažan. Precizna i kvalitetna vremenska prognoza je ključna u svakodnevnom planiranju aktivnosti, a ovaj članak je napisan sa idejom da pruži najnovije informacije o vremenu.

Оставите одговор