Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 6. februar 2018.

Da li ste znali kako će biti vreme za 6. februar 2018? Ukoliko želite da se pripremite i obezbedite najbolje uslove, donosimo Vam sažetu prognozu vremena koju ste tražili. Uz naše tačne informacije, budite spremni za sve izazove koje predstavlja mogući vremenski razvoj. Saznajte kako se sačuvati od iznenadnih vremenskih nepogoda i uživajte u planiranju bez obzira na vremenske uslove.

Prognoza vremena za 6. februar 2018

Uvod

Danas će biti hladno jutro kada krenete na posao ili u školu. Nemojte zaboraviti da se dobro obučete jer će biti svega od -5 do -2 stepena celzijusa. No, ne brinite se previše jer tokom dana će biti lepo vreme.

Pretežno sunčano tokom dana

Šta očekivati tokom dana? Najveći deo dana će biti pretežno sunčan, a temperature će se kretati između 6 i 12 stepeni.

Da li je ovo dovoljno toplo da skinete slojeve odeće i prošetate u laganijoj garderobi? Možda ne, ali budite sigurni da je ovo daleko bolje u odnosu na protekle dane kada su temperature padale ispod nule.

Naoblačenje i kiša uveče

Prema prognozama meteorologa, večeras će biti naoblačenje. Ponegde će pasti slaba kiša, a na planinama slab sneg. Iz ovog razloga, toplo vam preporučujem da ponesete kišobran, kao i laganu jaknu kako biste bili zaštićeni od hladnoće.

Šta očekivati u narednim danima?

 • Sreda: Pretežno oblačno uz slab sneg, sa maksimalnom temperaturom od 2 stepena celzijusa.

 • Četvrtak: Ujutro slab mraz na celoj teritoriji uz pretežno sunčano vreme. Tokom dana temperatura će se kretati između 0 i 6 stepeni celzijusa.

 • Petak: Pretežno sunčano vreme i temperature između 2 i 9 stepeni celzijusa.

Zaključak

Danas će biti hladno jutro i to sa dobrim razlogom. Ali tokom dana biće pretežno sunčano i temperature će se kretati između 6 i 12 stepeni. Uveče će biti naoblačenje i mala verovatnoća za slabe padavine. Sreda će doneti temperaturu iznad nule ali uz mogućnost snega. U četvrtak se očekuju hladnije temperature ujutro, dok će se petkom situacija vratiti u normalu.

FAQS ##

 1. Da li će temperature i dalje biti ispod nule?
 • Neće, tokom današnjeg dana temperature će se kretati između 6 i 12 stepeni.
 1. Šta očekivati tokom večeri?
 • Večeras će biti naoblačenje, moguće su slabe padavine.
 1. Da li će sneg pasti samo na planinama?
 • Da, sneg se očekuje samo na planinama. U većini Srbije će pasti kiša.
 1. Da li će se vreme popraviti u narednim danima?
 • U sredu se očekuje da će biti pretežno oblačno uz slab sneg, u četvrtak hladnije ujutro, a u petak biće lepo vreme sa temperaturama između 2 i 9 stepeni.
 1. Da li je ovo informacija sa RTS-a?
 • Da, sve informacije o prognozi vremena su od RTS-a.

Оставите одговор