Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 6. decembar 2019.

Dobrodošli nazad na našem blogu! Danas ćemo razgovarati o prognozi vremena za 6. decembar 2019. Ako želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o vremenskim uslovima, čitajte dalje. U ovom članku ćemo pružiti detaljnu prognozu koja vam može pomoći da planirate svoj dan i budete spremni za sve što vas očekuje. Ostanite sa nama kako biste saznali šta nas očekuje na nebu i kako to može uticati na vaše planove za danas.

Prognoza vremena za 6. decembar 2019.

Uvod

Dobar dan, dragi moji, i dobrodošli u našu današnju prognozu vremena za petak, 6. decembar 2019. godine. Kako bismo vam što bolje preneli očekivane vremenske prilike, istražili smo kako će se vreme danas kretati u Srbiji, sa posebnim naglaskom na Beogradu. Ova prognoza će vam pružiti sve detalje o temperaturi, oblacima, magli i kiši, kako biste bili sigurni šta da očekujete kada krenete da se krećete danas.

Vreme danas

 • Veći deo dana sunčano
 • Krajem dana naoblačenje i kiša na jugu i zapadu
 • Temperatura u proseku 5 stepeni viša nego juče
 • Jutarnja temperatura od -6 do -1 stepen
 • Dnevna temperatura od 5 do 11 stepeni
 • Magla ujutru u Beogradu
 • Danas u Beogradu sunčano uz 9 stepeni

Danas će biti pretežno sunčano vreme u celoj zemlji, sa izuzetkom južnih i zapadnih oblasti, gde se očekuju kiše. Na početku dana, u nekim delovima zemlje moguće je jutarnje magle. Vreme će se u drugom delu dana postepeno naoblačiti, a kiša se očekuje u kasnijim popodnevnim satima duž južne i zapadne obale Srbije. Za razliku od jučerašnjeg dana, temperatura će biti u proseku za 5 stepeni viša, sa jutarnjom temperaturom od -6 do -1 stepen, a najviša očekivana temperatura će se kretati između 5 i 11 stepeni.

Danas u Beogradu možemo očekivati pretežno sunčano vreme tokom celog dana, sa jutarnjom maglom. Najviša temperatura će biti 9 stepeni, što znači da će biti malo toplije nego juče.

Šta se dešava na putevima?

Prema najnovijim informacijama, putevi su uglavnom prohodni, ali opet apelujemo na vozače da budu pažljivi na putevima i brinu o svom i bezbednosti drugih na putevima.

Saveti za danas

Danas je dobar dan da obavite sve svoje obaveze koje ste dugo odlažili. Vreme će biti uglavnom stabilno, pa je savršeno vreme za šetnju i uživanje u prirodi. Uvek proverite vremensku prognozu pre planiranih aktivnosti na otvorenom i obucite se toplije jer će jutarnja temperatura biti hladna.

Zaključak

Ukratko, danas će biti pretežno sunčano vreme u celoj zemlji sa izuzetkom južnih i zapadnih oblasti, gde se očekuju kiše. Temperature će biti za nekoliko stepeni više nego juče, sa jutarnjom temperaturom od -6 do -1 stepen, a najviša očekivana temperatura će se kretati između 5 i 11 stepeni. Ako planirate da se bavite aktivnostima na otvorenom, nemojte zaboraviti da se obučete toplije jer će jutarnje temperature biti niske.

Često postavljena pitanja (FAQs)

 1. Da li će biti magle tokom čitavog dana u Beogradu?
  Očekuje se da će biti magle samo ujutru, a tokom dana će biti pretežno sunčano.

 2. Kada počinje kiša u južnim i zapadnim delovima Srbije?
  Kiša se očekuje u kasnijim popodnevnim satima duž južne i zapadne obale Srbije.

 3. Koliko će biti hladno napolju?
  Jutarnja temperatura se očekuje da će biti od -6 do -1 stepen, a najviša očekivana temperatura će se kretati između 5 i 11 stepeni.

 4. Da li su putevi prohodni?
  Prema najnovijim informacijama, putevi su uglavnom prohodni. Uvek budite oprezni na putevima.

 5. Šta je savet za danas?
  Danas je savršen dan da obavite sve svoje obaveze koje ste dugo odlažili. Uvek proverite vremensku prognozu pre planiranih aktivnosti na otvorenom i obucite se toplije jer će jutarnja temperatura biti hladna.

Оставите одговор