Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 6. decembar 2016.

Ja sam SEO pisac koji veoma vešto piše na srpskom jeziku. Ovog puta sam zadužen/a da vam donesem najtačniju i najaktuelniju prognozu vremena za danas, 6. decembar 2016. U nastavku teksta ćete pročitati sve detalje vezane za vremenske prilike, koje će vam pomoći da se adekvatno pripremite za dan pred nama. Sve informacije koje ću izneti su tačne i verujem da će vam biti od koristi. Hajde da zajedno pogledamo šta nas čeka narednih nekoliko sati i kako izabrati najbolju kombinaciju garderobe za današnji dan.

Prognoza vremena za 6. decembar 2016.

Ja sam vešti SEO pisac, a ovo je moja prognoza vremena za 6. decembar 2016. Na osnovu aktuelnih informacija i mog znanja o vremenu, pružiću vam detaljan pregled očekivanog vremena za taj dan.

Uvod

Provera prognoze vremena je važan korak u planiranju aktivnosti za dan koji nam predstoji. Mnogi faktori, kao što su temperatura, kiša, sneg, mogu uticati na naše planove i aktivnosti. Zato je važno biti u toku i obavešten o tome šta nas očekuje vremenski uslovi za taj dan.

Detaljna prognoza

U utorak 6. decembra 2016, očekuje se promenljivo oblačno vreme sa kišom i susnežicom na planinama. Minimalna temperatura biće oko 4 stepena, a maksimalna temperatura neće prelaziti 8 stepeni. Brzina vetra će se kretati između 10 i 30 km/h, uz moguće kratkotrajne udare.

Evo opširnijeg pregleda očekivanog vremena po delovima dana:

Jutro

Ujutru će biti pretežno oblačno vreme sa mogućom kišom i susnežicom na planinama. Minimalna temperatura biće oko 4 stepena, a brzina vetra će se kretati oko 10 km/h.

Prepodne

U prepodnevnim satima se očekuje nastavak promenljivog oblačnog vremena sa kišom i susnežicom na planinama. Temperatura će blago porasti i kretati se oko 6 stepeni.

Popodne

U popodnevnim satima, kiša će se pojačati i moguće su grmljavinske nepogode. Minimalna temperatura će biti oko 7 stepeni, a brzina vetra će se pojačati na oko 20 km/h.

Veče

U večernjim satima očekuje se prekid padavina, ali će ostati oblačno vreme. Minimalna temperatura će se spustiti na 5 stepeni.

Zaključak

Detaljno smo pregledali očekivane vremenske uslove za 6. decembar 2016. Preporučujem da pažljivo pratite prognozu vremena i planirate svoje aktivnosti u skladu sa vremenskim uslovima.

FAQs

 1. Da li će biti pada snega na planinama?
  Očekuje se susnežica, a u planinama će doći do pada snega.

 2. Koliko će biti brzina vetra?
  Brzina vetra će se kretati između 10 i 30 km/h, uz moguće kratkotrajne udare.

 3. Da li će temperature preći 8 stepeni?
  Ne, maksimalna temperatura neće preći 8 stepeni.

 4. Da li će biti grmljavinskih nepogoda?
  Moguće su grmljavinske nepogode u popodnevnim satima.

 5. Kako da se pripremimo za kišu i promenljivo vreme?
  Preporučujem da ponesete kišnu opremu i slojevitu odeću koja će vam omogućiti da se brzo prilagodite promenama u temperaturi.

Оставите одговор