Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 6. april 2018. godine

Da li ste se ikada zapitali kakvo vreme će biti za nekoliko dana? Verujem da jeste, pogotovo ako planirate da organizujete neki vid aktivnosti na otvorenom. Stoga, za sve vas koji ste u potrazi za prognozom za 6. april 2018. godine, imam neke detaljne informacije koje će vam pomoći da se pripremite na vreme. Pročitajte dalje kako biste saznali detaljnije.

Prognoza Vremena za 6. april 2018. godine

Ovo je prognoza vremena za 6. april 2018. godine, i evo šta te čeka sutra.

Uvod

Kiša se očekuje u Srbiji, a oblaci su stigli iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ova kiša će doneti ne samo pad temperature, već i svežiji vazduh u prolećnim danima.

Kiša će pasti manje na severu, a više na jugu zemlje

Kiša će pasti manje na severu Srbije, dok se na jugu zemlje očekuje veća količina kiše. Ovim se postiže neko ravnoteža u Srbiji, i ukupno se očekuje kiša između 12 i 16 stepeni.

Kiša donosi i svežiji vazduh

Osim kiše, koja nam dolazi sutra, očekuje se i svežiji vazduh. Svežiji vazduh će posebno prijati ljudima koji pate od alergija. Sveže kišne kapljice koje su u vazduhu smanjuju količinu polena, i smanjuju šanse od pojave alergijskih reakcija.

Očekujte temperaturu od 12 do 16 stepeni

U odnosu na protekle dane, temperatura će pasti. Očekuje se temperatura između 12 i 16 stepeni. Sebe pripremite ako planirate bavljenje sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću na otvorenom prostoru.

Kiša može pasti i više od 20 litara po kvadratnom metru

U pojedinim područjima, kiša može pasti i više od 20 litara po kvadratnom metru. Stoga, budite spremni na sve vremenske uslove i poplavne situacije.

Ostanite pripremljeni na vremenske uslove

Ako planirate da izađete sutra, čak i na kratko, budite spremni za bilo kakve vremenske uslove. Spremite kišobrane, adekvatnu obuću, i budite spremni za potencijalne promene u vremenskim uslovima.

FAQs

 1. Kada možemo očekivati pad temperature?

  • Pad temperature se očekuje sutra, 6. aprila 2018. godine.
 2. Kakvu kišu možemo očekivati sutra?

  • Očekuje se kiša između 12 i 16 stepeni, a u pojedinim područjima kiša može pasti i više od 20 litara po kvadratnom metru.
 3. Kakav će biti vazduh sutra?

  • Očekuje se svežiji vazduh, zbog kišnih kapljica koje će smanjiti količinu polena u vazduhu.
 4. Šta treba da uradimo ako idemo napolje?

  • Ako planirate da izađete sutra, čak i na kratko, budite spremni za bilo kakve vremenske uslove. Spremite kišobrane, adekvatnu obuću, i budite spremni za promene.
 5. Koliki pad temperature možemo očekivati?

  • Očekuje se pad temperature, a temperatura će se kretati između 12 i 16 stepeni.

zaključak

Ova prognoza vremena za 6. april 2018. godine se očekuje da dođe sa promenom vremenskih uslova. Očekuje se kiša koja će doneti svežiji vazduh, i pad temperature. Budite pripremljeni za sve vremenske uslove, spremljeni sa svim potrebnim stvarima kao što su kišobrani, adekvatna obuća, i ostanite sigurni na otvorenom prostoru.

Оставите одговор