Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 5. maj 2019. do kraja dana

Ukoliko planirate da provedete vreme na otvorenom ili imate važne obaveze tokom dana, neophodno je da znate kakvo nas vreme očekuje. Iz tog razloga, danas vam donosimo preciznu i detaljnu prognozu za 5. maj 2019. godine do kraja dana. Bez obzira da li živite u gradu ili na selu, ova informacija će vam biti od koristi kako biste se pravovremeno pripremili za sve izazove koje nam vremenske prilike mogu doneti.

Prognoza vremena za 5. maj 2019. – Šta nas očekuje do kraja dana?

Uvod

Vreme je nešto što utiče na naše svakodnevne aktivnosti, ali takođe može da nam promeni planove za dan. Danas, 5. maja 2019, neće biti izuzetak. Prema prognozi vremena, očekuje se oblačno nevreme u celoj Srbiji.

Kiša i pljuskovi tokom celog dana

Prema prognozi vremena, tokom celog dana očekuje se oblačno s kišom i pljuskovima. Minimalna temperatura danas biće 14 stepeni, a maksimalna 19 stepeni.

Najintenzivnija kiša očekuje se tokom popodnevnih sati. Na jugu i istoku Srbije, takođe se predviđa grmljavina. Zbog toga je važno da danas poneste kišobran ili kabanicu, kako biste bili spremni za promenljive vremenske uslove.

Vremenska prognoza je dostupna na stranici RTS-a, a oni koji žele da provere najnovije informacije mogu to učiniti na ovoj stranici.

Popuštanje kiše tokom noći

Srećom, kiša bi trebalo da popusti tokom noći. Međutim, i dalje će biti oblačno i hladno, s minimalnom temperaturom od 8 stepeni i maksimalnom temperaturom od 16 stepeni.

Bez najave jakog vetra

Srećom, nisu najavljeni jaki vetrovi. Prema prognozi vremena, vetar će biti umeren, ali neće biti jakih udara vetra.

Zaključak

Danas ćemo se suočiti sa oblačnim vremenom i kišom. Međutim, to ne treba da nas spreči u planiranju naših aktivnosti. Spakujte kišobran ili kabanicu sa sobom i ne zaboravite da pratite najnovije informacije o vremenskim uslovima na stranici RTS-a.

FAQs nakon zaključka

  1. Kakva će biti minimalna i maksimalna temperatura danas?
  2. Kako možemo dobiti najnovije informacije o vremenskim uslovima?
  3. Da li će biti grmljavine na jugu i istoku Srbije?
  4. Kada se očekuje najintenzivnija kiša?
  5. Da li će biti jakih udara vetra danas?

Оставите одговор