Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 30. oktobar 2017. do kraja dana

Kada je u pitanju prognoza vremena za 30. oktobar 2017, važno je znati šta nas očekuje do kraja dana. Oni koji prate vremenske prilike sigurno će biti zainteresovani da saznaju da li se mogu očekivati kišni oblaci, sunčano vreme ili hladni talasi. Oni koji se pripremaju za putovanje, planiranje aktivnosti na otvorenom ili čak naprosto žele da znaju šta mogu očekivati na putu do posla, potrebno je da se osvrnu na detaljnu prognozu vremena. Saznajte više o tome šta se može očekivati za današnji dan i kako se pripremiti za sve vremenske uslove koji dolaze.

Prognoza vremena za 30. oktobar 2017. do kraja dana

RTS Sajt – Zvanični kanal, je objavio prognozu vremena za 30. oktobar 2017. do kraja dana koja će korisnicima omogućiti bolje planiranje aktivnosti, posebno kada tiču se kretanja na otvorenom i radu na terenu. Kroz ovaj članak, objasnićemo detaljnije šta čitaoci mogu očekivati od vremenskih uslova u navedenom periodu.

Uvod

Većina nas se bar jednom našla u nezavidnoj situaciji u kojoj smo bili nepripremljeni za loše vremenske uslove. Bez obzira da li se radi o snegu, kiši, jakom vetru ili nečemu drugom, nepredvidljivi vremenski uslovi mogu poremetiti naše planove. RTS Sajt – Zvanični kanal, objavljuje detaljnu prognozu vremena koja se svakodnevno ažurira i pruža tačne podatke o vremenskim uslovima danas, sutra i tokom sedmice.

Prognoza vremena za 30. oktobar 2017. do kraja dana

Prema podacima objavljenim na RTS Sajtu, očekuje se da će u ranim jutarnjim satima biti pretežno vedro, dok će se kasnije tokom dana na nebu pojaviti prolazni oblaci. Najniža temperatura će biti oko 9°C, dok će se najviša kretati oko 15°C. Kako se bliži veče, očekuje se jače naoblačenje koje može doneti slabu kišu, te se savetuje nošenje kišobrana tokom večernjih sati.

Šta bi trebalo obući?

Kao što je već napomenuto, temperatura će se kretati između 9°C i 15°C, što znači da će možda biti potrebno slojevito oblačenje. Na primer, sloj ispod može biti majica dugih rukava, preko toga nešto toplije, a na kraju i jakna. Na taj način ćete biti spremni za različite temperature tokom dana. Takođe, kišobran bi takođe trebalo poneti ako se planira boravak na otvorenom kasnije tokom večeri.

Šta uraditi ako ne možete da odložite svoje aktivnosti na otvorenom?

Ukoliko ne možete da odložite planirane aktivnosti na otvorenom, preporučujemo da se držite zatvorenih prostora u slučaju jake kiše. Ako ste već na terenu, držite se prostora koji pružaju zavetrinu kako biste bili zaštićeni od vetra i kiše.

Saveti

 • Obucite slojevito kako biste bili pripremljeni za promenjive temperature tokom dana
 • Poneti kišobran ako se planira boravak na otvorenom kasnije tokom večeri
 • Ako se planira aktivnost na otvorenom, držati se zatvorenih prostora u slučaju jake kiše
 • Držite se prostora koji pružaju zavetrinu ako ste već na terenu

Zaključak

U zaključku, prognoza vremena za 30. oktobar 2017. do kraja dana na RTS Sajtu pruža korisne informacije o vremenskim uslovima koji su očekivani. Kako bi se izbegli neprijatni trenuci i iznenadni obrti u vremenu, preporuka je da se proveri prognoza pre izlaska iz kuće i pažljivo slojevito oblačite prilagođavajući se promenama temperature.

FAQs

 1. Ko objavljuje prognozu vremena na RTS Sajtu?
  Prognozu vremena na RTS Sajtu objavljuje služba vremenske prognoze.

 2. Gde se može naći prognoza vremena za sutra?
  Prognozu vremena za sutra, ali i narednih dana, možete pronaći na RTS Sajtu.

 3. Da li se prognoza vremena svakodnevno ažurira?
  Da, prognoza vremena na RTS Sajtu se ažurira svakodnevno.

 4. Da li je prognoza vremena s jednog izvora tačna?
  Prognoza vremena je uspoređena sa više izvora kako bi se dobila što preciznija informacija o vremenskim uslovima.

 5. Može li se kopirati i prenositi video materijal objavljen na RTS Sajtu?
  Ne, video materijal objavljen na RTS Sajtu je zaštićen autorskim pravima i zabranjeno je kopiranje i prenošenje ovog materijala na druge kanale bez dozvole vlasnika autorskih prava.

Оставите одговор