Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 30. avgust do kraja dana

Danas vam predstavljamo najnoviju prognozu vremena za 30. avgust do kraja dana. U ovom članku možete pronaći detaljne informacije o očekivanim meteorološkim uslovima, temperature vazduha, vlažnosti vazduha i brzine vetra. Bez obzira da li planirate da odete na posao ili na izlet, ovaj članak će vam pomoći da se pripremite i dobro organizujete svoj dan. Pročitajte dalje da biste saznali kako se odevati i šta trebate imati na umu prilikom planiranja aktivnosti za danas.

Prognoza vremena za 30. avgust do kraja dana

Introduction

Kakvo nas vreme očekuje danas? Da li će biti sunčano, oblačno ili možda kišovito? Ovo su uobičajena pitanja koja postavljamo svaki dan. A ako živite u Srbiji, onda znate da je vreme u ovoj zemlji veoma nepredvidivo. Upravo zato, danas donosimo prognozu vremena za 30. avgust do kraja dana.

Promenljivo vreme u Srbiji danas

Današnji dan će biti obeležen promenljivim vremenom. Preovlađivaće oblačno vreme, a mogući su i pljuskovi i grmljavina. Ipak, važno je napomenuti da neće biti velikih količina padavina i da se ne očekuju veći problemi u saobraćaju.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni

Vetar će danas biti slab i umeren, dok će na istoku zemlje povremeno biti jak. Duvaće zapadni i severozapadni vetar, sa brzinom od oko 2-4 metra u sekundi.

Najviša temperatura danas od 26 do 30 stepeni

Najviša temperatura u Srbiji danas će se kretati od 26 do 30 stepeni. Očekuje se manji pad temperature u večernjim satima, kada će biti oko 22 stepena.

Sutra na severozapadu Srbije pretežno sunčano, dok će u ostalim delovima biti promenljivo oblačno, sa mogućim pljuskovima i grmljavinom

Sutra nas očekuje pretežno sunčano vreme na severozapadu Srbije, dok će u ostalim delovima zemlje biti promenljivo oblačno sa mogućim pljuskovima i grmljavinom. Temperature će se kretati od 23 do 28 stepeni.

Posle podne i uveče može doći do prestanka padavina i postepenog razvedravanja

U toku popodneva i uveče moguće je postepeno prestajanje padavina i postepeno razvedravanje. Ipak, najbolje je biti oprezan i pratiti vremensku prognozu kako biste znali šta vas tačno očekuje.

U četvrtak suvo sa sunčanim intervalima

U četvrtak nas očekuje suvo vreme sa sunčanim intervalima. Temperature će biti nešto niže, od 20 do 25 stepeni.

U petak ponovo mogućnost pljuskova i grmljavine

U petak se ponovo očekuje mogućnost pljuskova i grmljavine, uz promenljivo oblačno vreme. Temperature će biti slične kao u četvrtak, od 20 do 25 stepeni.

FAQs

  1. Da li će biti kišovito u Srbiji danas? – Mogući su pljuskovi i grmljavina, ali neće biti velike količine padavina.
  2. Koji vetar će duvati danas? – Duvaće zapadni i severozapadni vetar, sa brzinom od oko 2-4 metra u sekundi.
  3. Koje su temperature danas u Srbiji? – Najviša temperatura će se kretati od 26 do 30 stepeni, dok će u večernjim satima biti oko 22 stepena.
  4. Šta nas očekuje sutra u Srbiji? – Na severozapadu zemlje pretežno sunčano, dok će u ostalim delovima biti promenljivo oblačno sa mogućim pljuskovima i grmljavinom.
  5. Kakvo vreme nas očekuje u narednim danima? – U četvrtak se očekuje suvo vreme sa sunčanim intervalima, dok će u petak biti ponovo mogućnost pljuskova i grmljavine.

Оставите одговор