Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 30. april 2017. – Šta nas očekuje do kraja dana?

On/Ona/Ono/Oni mogu da očekuju promenljive vremenske uslove u toku današnjeg dana, 30. aprila 2017. Moguće su sunčane periode, ali i pojava oblaka i lokalnih pljuskova. Temperatura će se kretati u intervalu od __ do __ stepeni Celzijusa, u zavisnosti od oblasti i vremenskih uslova. U nastavku pročitajte detaljniju analizu i prognozu vremena za danas.

Prognoza vremena za 30. april 2017. – Šta nas očekuje do kraja dana?

RTS Sajt – Zvanični kanal objavio je video prozor u prognozu vremena za danas, 30. april 2017. Na severu i zapadu Srbije se očekuje sunčano vreme, dok će u ostalim delovima zemlje biti umereno do potpuno oblačno. Tokom noći će delimično razvedriti, a najviša dnevna temperatura će biti između 13 i 17 stepeni.

U toku dana: Sunčano na severu i zapadu Srbije, umereno do potpuno oblačno u ostalim delovima zemlje

Prema prognozi vremena objavljenoj na RTS Sajtu, na severu i zapadu Srbije će biti sunčano vreme tokom celog dana. Sunčani periodi će biti povremeno prekidani pojavom oblaka, ali neće biti padavina. Temperatura vazduha će se kretati od 13 do 17 stepeni.

U ostalim delovima zemlje očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme, uz mogućnost slabih padavina. Najviša dnevna temperatura biće od 13 do 16 stepeni na severu i istoku Srbije, od 14 do 17 stepeni u centralnoj i južnoj Srbiji, dok će na jugu Srbije biti toplije sa najvišom temperaturom od 18 stepeni.

Tokom noći: Delimično razvedravanje

Tokom noći očekuje se delimično razvedravanje u većem delu zemlje. Padavine neće biti u većini mesta, a temperatura vazduha će se spustiti na 6 do 11 stepeni.

Ovaj video je vlasništvo RTS-a

Napominjemo da ovaj video koji je objavljen na RTS Sajtu predstavlja vlasništvo Radio televizije Srbije, a kopiranje i postavljanje snimaka na druge kanale je zabranjeno.

FAQ – Pitanja i odgovori

  1. Mogu li građani sami da proveravaju prognozu vremena?

Da, građani mogu da provere prognozu vremena na različitim meteorološkim sajtovima i aplikacijama.

  1. Ko je nadležan za izradu prognoze vremena?

Za izradu prognoze vremena je nadležan Republički hidrometeorološki zavod.

  1. Kako se određuje prognoza vremena?

Prognoza vremena se određuje na osnovu analize atmosferskih prilika i njihovog kretanja u bližoj i daljoj okolini.

  1. Da li se prognoza vremena može menjati?

Da, prognoza vremena može da se menja u toku dana u zavisnosti od promene atmosferskih prilika.

  1. Da li je RTS Sajt jedini izvor prognoze vremena?

Ne, postoje različiti izvori koji pružaju informacije o vremenskoj prognozi, poput drugih televizijskih kanala, radio stanica i sajtova koji su specijalizovani za meteorološke informacije.

Zaključak

Dakle, prema prognozi vremena koju je objavio RTS Sajt, očekuje se sunčano na severu i zapadu Srbije, dok će u ostalim delovima zemlje biti umereno do potpuno oblačno vreme. Najviša dnevna temperatura će biti između 13 i 17 stepeni. Tokom noći će se delimično razvedriti, a temperatura vazduha će se spustiti na 6 do 11 stepeni. Važno je napomenuti da je ovaj video koji je objavljen na RTS Sajtu vlasništvo Radio televizije Srbije, a kopiranje i postavljanje snimaka na druge kanale je zabranjeno.

Оставите одговор