Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 3. septembar

Dobrodošli na najnoviji članak o vremenskoj prognozi za 3. septembar! U ovom blogu ćemo vam detaljno prikazati šta možete očekivati ​​od vremena u regionu tog dana. Bez obzira da li planirate planinarenje, vožnju bicikla ili jednostavno želite izaći napolje i uživati u lepom danu, ova vremenska prognoza će vam pomoći da se pripremite i donesete mudru odluku. Nastavite čitati da biste saznali više!

Prognoza vremena za 3. septembar

Introdukcija

Kao što smo mogli pročitati na sajtu RTS-a, vreme u Srbiji će biti pretežno sunčano i malo toplije do kraja nedelje. Prema prognozama meteorologa, najviša temperatura tokom sutrašnjeg dana će biti od 22 do 25 stepeni. Međutim, nekim delovima Srbije će biti sveža jutra, a u kotlinama se očekuje kratkotrajna magla.

Kako će vreme biti u Beogradu?

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano sa najvišom temperaturom od oko 24 stepena. Jutro će biti sveže sa minimalnom temperaturom od oko 7 stepeni Celzijusa. U nekim delovima grada može se pojaviti magla, ali ne duža od dva sata. Za vikend se predviđa slično vreme, sa temperaturama oko 25 stepeni.

Šta nas očekuje u ostatku Srbije?

 • U Vojvodini će sutra biti pretežno sunčano sa temperaturama od 22 do 25 stepeni. Jutra će biti hladna, a temperatura će biti oko 9 stepeni.
 • U Šumadijskom i Pomoravskom okrugu će biti pretežno sunčano sa najvišom temperaturom od oko 23 stepena. Jutra će biti sveža sa minimalnom temperaturom od oko 6 stepeni Celzijusa.
 • Na jugu Srbije će biti pretežno sunčano, sa temperaturama oko 25 stepeni. Jutra će biti sveža, a temperature oko 8 stepeni.

Kako se obući?

S obzirom na to da su jutra sveža, trebalo bi obući topliju odeću. Tokom dana se preporučuje nošenje garderobe koja je prijatna za toplo vreme. Takođe, ne zaboravite da ponesete sa sobom i nešto za zaštitu od sunca.

Saveti za vozače

Iako se u nekim delovima Srbije može pojaviti magla, vozači bi trebalo da budu oprezni na putevima. Posebno treba obratiti pažnju na puteve u planinskim i brdskim područjima.

Conclusion

Sutrašnji dan će biti pretežno sunčan i topliji u odnosu na prethodne dane. Temperature će biti ugranici od 22 do 25 stepeni, a u nekim delovima Srbije se očekuju sveža jutra i kratkotrajna magla. Naredni dani će biti slični, sa temperaturama oko 25 stepeni.

FAQs

 1. Da li će biti kiše sutra?
 • Ne, sutra će biti pretežno sunčano u većini delova Srbije.
 1. Kolike su minimalne i maksimalne temperature sutra?
 • Minimalne temperature će biti oko 6-9 stepeni, a najviše temperature će biti oko 22-25 stepeni.
 1. Šta ukazuje na pojavu magle?
 • Magla se obično javlja u kotlinama i dolinama, gde se skuplja vlažni vazduh.
 1. Da li će biti oscilacija temperature tokom sutrašnjeg dana?
 • Najviše temperature će se kretati u granicama od 22 do 25 stepeni tokom celog dana.
 1. Koje delove Srbije očekuje svežije jutro?
 • Svežije jutro se očekuje na jugu Srbije u Pomoravskom okrugu sa minimalnom temperaturom od oko 8 stepeni.

Оставите одговор