Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 3. maj 2019.

U ovom članku ćemo se pozabaviti prognozom vremena za 3. maj 2019. Prateći najnovije meteorološke podatke i korišćenjem najmodernijih alata i tehnologija, donosimo vam detaljnu prognozu koja će vam pomoći da se pripremite za sve vremenske izazove koji vas očekuju tog dana. Bez obzira da li planirate aktivnosti na otvorenom ili ostajete u zatvorenom prostoru, uz našu prognozu uvek ćete biti na korak ispred vremenskih nepogoda. Saznajte šta nas očekuje na nebu iznad nas, u nastavku teksta.

Prognoza vremena za 3. maj 2019.

Uvod

Vreme je nešto što nas uvek interesuje, posebno kada planiramo aktivnosti napolju. Kada se radi o prognozi vremena, uvek treba imati na umu da je ona samo proricanje u budućnost i da se vremenski uslovi mogu promeniti u bilo kom trenutku. U ovom članku ćemo se baviti prognozom vremena za 3. maj 2019. godine.

Šta očekuje vreme 3. maja 2019.?

Prema najavama meteorologa, na teritoriji Srbije očekuje se pretežno sunčano vreme sa nešto nižim temperaturama nego prethodnih dana. Najviša temperatura očekuje se oko 20 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti oko 5 stepeni.

Ovo će biti prava prilika za sve one koji žele da provedu vreme napolju, bilo da se radi o šetnji, vožnji bicikla ili odlasku u prirodu.

Važno znati: autorska prava na video snimak koji je korišćen za prognozu vremena

Kao što je već poznato, Radio-televizija Srbije (RTS) je vodeća medijska kuća u Srbiji i kao takva poseduje sva prava nad sadržajima koje emituje. U skladu sa tim, video snimak koji je korišćen za prognozu vremena za 3. maj 2019. godine, predstavlja vlasništvo RTS-a.

Kopiranje i postavljanje video snimka na druge kanale nije dozvoljeno

Kopiranje, distribucija i postavljanje video snimaka na druge kanale nije dozvoljeno. RTS zadržava sva prava na snimak i bilo kakvo kršenje autorskih prava predstavlja kršenje zakona o zaštiti intelektualne svojine.

Sadržaj videa i gde se može pregledati

U video snimku koji se koristi za prognozu vremena, osim meteorologa koji daje informacije o vremenskim uslovima za naredne dane, može se videti i animacija koja korisnicima pomaže da vizuelno sagledaju kakvo vreme ih očekuje.

Video snimak za prognozu vremena za 3. maj 2019. godine može se pregledati na
sledećem linku: [https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/rts-1/3504979/dnevnik-1.html].

Autorska prava su zaštićena

Kao što je već istaknuto, autorska prava su zaštićena zakonom i sve radnje koje se tiču kopiranja, distribucije ili postavljanja sadržaja na druge kanale bez odobrenja vlasnika autorskih prava, predstavljaju kršenje zakona.

Moguće sankcije za kršenje prava autora

U skladu sa zakonskim odredbama, kršenje autorskih prava je kažnjivo, a ovisno o težini kršenja, moguće su novčane kazne, kaznene prijave ili institucionalne mere. Zbog toga je važno poštovati autorska prava i ne kršiti ih.

FAQs

 1. Ko je vlasnik autorskih prava za video snimak koji se koristi za prognozu vremena?
  Vlasnik autorskih prava je Radio-televizija Srbije (RTS).

 2. Mogu li da kopiram video snimak i postavim ga na svoj kanal?
  Ne, kopiranje i distribucija video snimka nije dozvoljeno.

 3. Gde mogu pregledati video snimak za prognozu vremena za 3. maj 2019. godine?
  Video snimak možete pogledati na sledećem linku: [https://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/rts-1/3504979/dnevnik-1.html].

 4. Šta se dešava ako se prekrše autorska prava?
  Kršenje autorskih prava je kažnjivo zakonom, a moguće su novčane kazne, kaznene prijave ili institucionalne mere.

 5. Koja su očekivanja za vreme 3. maja 2019. godine?
  Očekuje se pretežno sunčano vreme sa nešto nižim temperaturama nego prethodnih dana. Najviša temperatura očekuje se oko 20 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti oko 5 stepeni.

Оставите одговор