Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 3. jul 2018.

Ako se zanimaš za vremenske prilike, danas ćeš biti posebno zainteresovan. Želiš znati kakvo nas vreme očekuje 3. jula 2018.? Čitaj dalje i saznaj da li ćeš trebati kišobran ili ćeš se moći opustiti vani. Prognozu vremena za ovaj dan smo pripremili za tebe!

Prognoza vremena za 3. jul 2018: Šta očekivati?

Danas je 3. jul, a to znači da je vreme da se uputiš napolje i uživaš u lepom danu. Altough ovaj dan može biti vrlo različit u različitim delovima zemlje, evo šta bi trebalo da znaš o prognozi vremena kako bi se spremao za današnji dan.

Pretežno sunčano vreme

U većini delova Srbije očekuje se pretežno sunčano vreme. To znači da će se sunce pojavljivati kroz oblake na nebu, ali će uglavnom biti vedro i sunčano tokom čitavog dana. Ako se odlučiš za boravak u prirodi, ne zaboravi poneti sa sobom šešir i kremu za sunčanje kako bi se zaštitio od opekotina od sunca.

Jutarnja i najviša temperatura

Jutarnja temperatura će se kretati između 12 i 16 stepeni. Ovo znači da će biti prijatno za rano jutarnju šetnju ili trčanje, ali može biti malo hladno ako nemaš adekvatnu odeću.

Najviša temperatura za danas će biti od 25 do 29 stepeni. Ovo je savršeno vreme za posetu bazenu ili provođenje vremena na plaži, ali takođe znači da moraš piti dovoljno vode i biti oprezan kako bi izbegao dehidrataciju.

Autorska prava na sadržaj

Važno je da znaš da je sve informacije u vezi sa vremenom preuzeto od zvaničnih meteoroloških kanala i RTS ima autorska prava na taj sadržaj. To znači da uzete informacije mogu biti tačne, međutim drugi izvori vremenskih informacija mogu se razlikovati.

Zabrana kopiranja i distribucije sadržaja

Bilo kakvo kopiranje ili distribucija informacija o vremenskoj prognozi je isključivo zabranjena i može dovesti do pravnih sankcija. To znači da ne smete dalje širiti prognozu koju ste dobili od RTS-a drugima, osim ako vam se to dozvoli.

Često postavljana pitanja (FAQs)

 1. Da li je vremenska prognoza za danas potpuno tačna?

  • Vremenska prognoza koju ste primili od RTS-a trebalo bi da bude tačna, međutim, drugi izvori mogu se razlikovati.
 2. Kolika je verovatnoća kiše danas?

  • Vremenska prognoza ne predviđa padavine u danas.
 3. Koliko će biti vetrovito danas?

  • Prema prognozi vremena, ne očekuju se velike brzine vetra.
 4. Šta se treba nositi na ovakav dan?

  • Preporučeno je nositi zaštitno suncobran, šešir, kremu za sunčanje, lagane i prozračne odevne predmete.
 5. Gde mogu pronaći dodatne informacije o vremenskoj prognozi ovog časa?

  • Dodatne informacije o vremenskoj prognozi mogu se naći na zvaničnoj stranici Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije – www.hidmet.gov.rs.

Zaključak

Danas će biti pretežno sunčano sa temperaturom između 25 i 29 stepeni. Ne zaboravite na potrebu nošenja adekvatne opreme i zaštite za boravak napolju. Uživajte u lepom vremenu i sigurno se vratite kući!

Оставите одговор