Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 3. april 2018.

Onaj koji danas ispusti glavu, gubi pogled na sjajno sunce iznad sebe, jer 3. april 2018. godine donosi nevjerovatno lijepo i sunčano vrijeme. On će se probuditi u toplom vremenu sa temperaturom od oko 15 celzijusa, a kasnije tokom dana temperatura će se povećati na oko 21 stepen. Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom jugoistočni, a u večernjim satima neće biti padavina. Oni koji planiraju piknik ili duže šetnje, moći će bezbrižno uživati u predivnim predjelima i sjajnom vremenu koje nam 3. april nosi.

Prognoza vremena za 3. april 2018

Introduction

Kada se spomene prognoza vremena, većina nas se odmah zapita kakav dan može očekivati. RTS Sajt – Zvanični kanal je objavio video materijal kojim pruža detaljnu prognozu vremena za 3. april 2018. Danas će biti pretežno sunčano i toplo, a vetar će duvati slabim i umerenim južnim i jugoistočnim pravcem. Prognozirana temperature će se kretati od nule do 7 stepeni tokom jutra, dok će najviša dnevna temperatura biti od 19 do 24 stepena.

O video materijalu

Kao što je već pomenuto, ovaj video materijal pripada RTS-u. Kopiranje i objavljivanje ovog sadržaja na drugim kanalima je zabranjeno, kao i postavljanje audio i video snimaka drugog autora bez dozvole. Preporučujemo da za sve vremenske prognoze koristite izvore koji imaju stručno lice zaduženo za ovu vrstu prognoza kako bi bili sigurni u njihovu tačnost.

Detaljna prognoza vremena

 • Danas će biti pretežno sunčano i toplo.
 • Vetar će duvati slabim i umerenim južnim i jugoistočnim pravcem.
 • Jutarnja temperatura će biti od nule do 7 stepeni.
 • Najviša dnevna temperatura će biti od 19 do 24 stepena.

Conclusion

U ovom videu, RTS Sajt – Zvanični kanal je pružio detaljnu prognozu vremena za 3. april 2018. Njihova predviđanja pokrivaju oblasti sunčanosti, temperature i pravca vetra. Preporučuje se da uvek koristite pouzdane izvore kada je u pitanju prognoza vremena.

Frequently Asked Questions

 1. Kome pripada ovaj video materijal?
  Ovaj video materijal pripada RTS-u.

 2. Da li mogu da kopiram ili objavim ovaj video na drugim kanalima?
  Kopiranje i objavljivanje ovog sadržaja na drugim kanalima je zabranjeno.

 3. Da li je dopušteno postavljanje audio i video snimaka drugog autora?
  Postavljanje audio i video snimaka drugog autora bez dozvole je zabranjeno.

 4. Koje su temperature prognozirane za 3. april 2018?
  Prognozirana temperatura se kreću od nule do 7 stepeni tokom jutra, dok će najviša dnevna temperatura biti od 19 do 24 stepena.

 5. Koji su pravci vetra najavljeni u ovom videu?
  Vetar će duvati slabim i umerenim južnim i jugoistočnim pravcem.

Оставите одговор