Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 29. septembar 2021.

U ovom članku ćemo vam doneti najnoviju prognozu vremena za 29. septembar 2021. Da li se spremate da planirate aktivnosti za taj dan ili jednostavno želite biti sigurni šta da obučete da se ne bi razočarali na kraju dana, na pravom ste mestu! Saznajte da li će biti sunčano, oblačno ili kišovito i koja će temperatura biti u vašem gradu. Ostanite sa nama i saznajte sve što vas zanima o vremenskim uslovima za ovaj dan.

Prognoza vremena za 29. septembar 2021: Temperatura će se značajno smanjiti

Introduction

Svi želimo da budemo svesni vremenskih uslova, a posebno ako planiramo da napravimo bilo koju vrstu aktivnosti na otvorenom. Današnja prognoza vremena razlikovaće se od prethodnih dana, kako u temperaturi tako i u padavinama. Ako želite da saznate kakvo nas vreme očekuje, pročitajte ovaj članak pažljivo!

Evo šta možete očekivati od vremena danas:

Topla jutra, popodnevni pljuskovi i značajno niže temperature

 • Ujutru očekujemo visoke temperature, do 22 stepena Celzijusa.
 • Tokom dana, nastupiće značajan pad temperature na oko 15 stepeni Celzijusa.
 • Verovatnoća za popodnevne pljuskove i grmljavinu je povećana, sa prosečnom količinom padavina od 5-10mm.

Važne napomene o Video snimku #

Napomena: Ovaj članak ne govori o video snimku, već o vremenskim uslovima. Međutim, ukoliko želite da koristite video snimak u svoje svrhe ili na svom kanalu, treba da imate u vidu sledeće:

 • Video je zaštićen autorskim pravima Radio Televizije Srbije (RTS).
 • Zabranjeno je kopiranje ili preuzimanje bilo koje vrste sadržaja iz videa.
 • Video je vlasništvo RTS-a i ne može se postaviti na druge kanale.
 • Autori ovog videa su Radio Televizija Srbije (RTS).
 • Video je dostupan za gledanje samo na kanalu RTS-a.
 • Sadržaj videa mora biti korišćen u skladu sa zakonima o autorskim pravima.
 • RTS ima ekskluzivna prava za objavljivanje ovog videa.
 • Video se može pogledati na zvaničnom YouTube kanalu RTS-a.

Conclusion

Dakle, prognoza vremena za 29. septembar 2021. ukazuje na značajan pad temperatura, popodnevne pljuskove i grmljavinu. Budite spremni na promene u temperaturi i na padavine. Sve u svemu, to je dobar dan da ostanete unutra, čitate knjigu, gledate film ili jednostavno uživate u toplini vašeg doma.

5 Jedinstvenih Često Postavljanih Pitanja (FAQ)

 1. Ko može da koristi video snimak objavljen od strane RTS-a?
  Bilo ko ko želi da gleda video snimak može ga posetiti na YouTube kanalu RTS-a. Međutim, zbog zaštite autorskih prava, ne sme se preuzimati sadržaj videa i postavljati na druge kanale ili u bilo koju drugu svrhu bez dozvole RTS-a.

 2. Kolika je verovatnoća da će biti pljuskova?
  Prognoza vremena za danas deklariše verovatnoću od 80% za popodnevne pljuskove i grmljavinu. Očekuje se prosečna količina padavina od 5-10mm.

 3. Da li će biti hladnije danas nego prethodnih dana?
  Da, danas se očekuje značajan pad temperature u odnosu na prethodne dane. Ujutru očekujemo visoke temperature, do 22 stepena Celzijusa, tokom dana nastupiće značajan pad temperature na oko 15 stepeni Celzijusa.

 4. Šta se preporučuje raditi ako planirate bilo koju vrstu aktivnosti na otvorenom?
  Ako planirate bilo koju vrstu aktivnosti na otvorenom, preporučuje se da se pripremite i da se obučete u skladu sa vremenskim uslovima. Imajte u vidu da će biti hladnije nego prethodnih dana, ali takođe očekujte i popodnevne pljuskove.

 5. Kako mogu saznati više o vremenskom stanju?
  Možete pratiti novosti koje se objavljuju na zvaničnim meteorološkim stranicama, kao i na društvenim mrežama. Takođe, možete se raspitati o prognozama vremena na lokalnim televizijama i radio stanicama.

Оставите одговор