Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 29. decembar 2017. – do kraja dana

Dragi čitače, Danas je 29. decembar 2017. godine i sigurno se pitaš kakvo vreme nas očekuje do kraja dana. Nema potrebe da brineš, jer smo za tebe pripremili najnoviju prognozu sa svim detaljima koje treba da znaš. Proveri šta te čeka i budi spreman za sve vremenske uslove koji nas očekuju. Saznaj koje garderobe su za preporuku i koje aktivnosti možeš da planiraš za ovaj dan. Uživaj u čitanju!

Prognoza vremena za 29. decembar 2017 – do kraja dana

Dobar dan dragi čitaoci! Danas smo spremili prognozu vremena za 29. decembar 2017. godine. Ova prognoza će vam biti od velike pomoći u organizovanju vaših aktivnosti i planova za današnji dan. Sledi detaljna prognoza vremena sa jasno naznačenim temperaturama i očekivanim vremenskim uslovima tokom dana.

Jutro

U jutarnjim satima očekuje se hladno i vedro vreme sa minimalnom temperaturom od -2°C. Topla odeća će vam biti neophodna tokom jutra.

Prijepodne

Tokom pre podneva očekuju vas sunčani intervali i toplo vreme sa temperaturom koja će dostići 6°C. Uživajte u lepom vremenu i izadjite napolje ako je to moguće.

Podne

Sredinom dana očekuje se umereno oblacinje sa neznatnim pljuskovima sa temperaturom koja će biti oko 8°C. Ovo vreme se može činiti idealnim za šetnju ili odlazak u prirodu.

Popodne

Tokom popodneva očekuje se da će se oblaci razići i da će se sunce pojaviti. Temperatura će ostati blizu cifre od 8°C. Moguće su kratkotrajne kiše u nekim delovima grada.

Veče

U večernjim satima se očekuje vedro nebo i temperatura oko 4°C. Topao kaput i šal će biti od koristi tokom večernjih aktivnosti.

Zaključak

Na osnovu naše prognoze vremena, tokom današnjeg dana 29. decembra 2017., očekuje se promenjivo vreme sa intervalima sunčanih i kišnih perioda. Temperatura će biti u prijatnom rasponu oko 4-8°C. Nemojte se zavaravati toplom pricama od prijatelja i posvetite pažnju meteorološkoj situaciji danas.

Česta pitanja (FAQs)

 1. Pitanje: Da li će biti kišovito tokom celog dana?
  Odgovor: Ne, očekuje se promenjivo vreme sa kišnim, pa i sunčanim intervalima.

 2. Pitanje: Da li bih trebao poneti kišobran sa sobom?
  Odgovor: U popodnevnim satima se očekuju kiše, tako da će biti pametno poneti kišobran sa sobom.

 3. Pitanje: Da li je temperature dovoljno hladna da bi trebao poneti kaput?
  Odgovor: U jutarnjim časovima i u večernjim satima se očekuje da će temperatura opasti ispod 4°C, tako da bi nošenje kaputa bilo mudra odluka.

 4. Pitanje: Hoće li biti magle tokom današnjeg dana?
  Odgovor: Na osnovu naše prognoze nije očekivana pojava magle, ali uvek može biti iznenađenja tako da bi bilo dobro imati u vidu ovu mogućnost.

 5. Pitanje: Da li bih trebao piti dosta tečnosti tokom današnjeg dana?
  Odgovor: Topli napici ili topla supa mogu pomoći pri održavanju hidratacije tokom hladnih dana. Dakle, pijte dovoljno vode tokom dana.

Оставите одговор