Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 28. septembar 2018.

Dobrodošli na najnoviju prognozu vremena za 28. septembar 2018. U ovom članku ćemo vam pružiti sve detalje o vremenskim uslovima koji se očekuju na ovaj dan. Bez obzira da li planirate putovanje, pripreme za važan sastanak ili jednostavno želite da odete u šetnju, imaćete sve informacije o vremenskim prilikama na raspolaganju kako biste mogli da planirate svoje aktivnosti na najbolji mogući način. Nastavite da čitate da biste saznali više o vremenskoj prognozi za 28. septembar 2018.

Prognoza vremena za 28. septembar 2018.

Introduction

Šta nas danas očekuje na meteorološkom planu? Koji će biti dnevni raspored temperature, da li se očekuje kiša, sneg ili sunce, gde nas čeka najtoplije i najhladnije vreme? Ostanite sa nama, jer ćemo u ovom tekstu dati sve odgovore na vaša pitanja o prognozi vremena za 28. septembar 2018. godine.

Hladno jutro sa slabim prizemnim mrazem

Ovaj petak će početi hladno, sa slabim prizemnim mrazem koji će delovati na planinama, ali i u nižim predelima. Ukoliko planirate ranoranilice, potrebno je da obučete adekvatnu garderobu koja će vas zaštiti od hladnoće.

Kratkotrajna magla u kotlinama

Razvedravanje koje očekujemo sredinom dana može izazvati kratkotrajnu maglu u kotlinama i dolinama, te opet naglašavamo da budete obazrivi ukoliko se krećete na putevima u ranim jutarnjim časovima.

Pretežno sunčano tokom dana

Nakon jutarnjih maglovitih perioda, očekuje nas pretežno sunčano vreme tokom dana. Temperature će se kretati u prijatnom rasponu, što će biti idealan dan za sve one koji vole umjerenu klimu bez suviše uticaja sunčevih zraka.

Jutarnja temperatura od 0 do 7 stepeni

Ujutru će se temperature kretati u rasponu od 0 do 7 stepeni, te kao što smo već napomenuli, bitno je da se adekvatno obučete. Preporučuje se slojevito oblačenje kako biste se lakše rješavali odjevnih slojeva kako temperatura počne da raste.

Najviša temperatura od 19 do 24 stepena

Kada dođe sredina dana, temperature će dostići najvišu tačku, i to u rasponu od 19 do 24 stepena, što je prilično ugodno za boravak na otvorenom. Šetnje parkom, odlasci na neki od terasa kafića ili dugi boravci na poslu neće biti ugroženi ekstremnim vremenskim uslovima.

Izvor informacija: RTS

Ove informacije su preuzete sa sajta Ravnogorskog televizijskog servisa (www.rts.rs), kao jednog od pouzdanijih izvora meteoroloških informacija.

Zabranjeno kopirati video i/ili audio snimke

Kopiranje video i/ili audio snimaka sa RTS-a ili postavljanje na druge kanale je strogo zabranjeno, te apelujemo na sve čitaoce da poštuju prava intelektualne svojine i korišćenje informacija samo za lične potrebe.

Zabrana postavljanja na druge kanale

Još jednom obaveštavamo da je zabranjeno postavljanje ovog teksta na druge kanale i portale bez naše dozvole.

FAQ

  1. Kako se odijevati u ovoj vremenskoj prognozi?
  • Preporučuje se slojevito oblačenje, kako biste se bolje prilagođavali promjenama temperature kroz dan.
  1. Da li će biti kiše?
  • Prema prognozi, kiše neće biti, te je najavljen pretežno sunčan dan.
  1. Koliko će biti hladno ujutru?
  • Jutarnje temperature će se kretati u rasponu od 0 do 7 stepeni.
  1. Gde pronaći ove informacije i nakon objavljivanja teksta?
  • Ove informacije možete pronaći na sajtovima poput RTS-a, ali i na drugim servisima za meteorološku prognozu.
  1. Kakva je prognoza za naredne dane?
  • Preporučujemo vam da pratite prognoze na sajtu vašeg lokalnog meteorološkog servisa, kako biste bili na vrijeme obaviješteni o svim bitnim informacijama o vremenu i klimi.

Conclusion

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i informativan te da smo vam uspjeli olakšati planiranje aktivnosti za danas na osnovu prognoze. Ukoliko imate bilo kakve sugestije ili pitanja, slobodno ih sročite u komentarima ispod.

Оставите одговор