Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 28. april 2017.

Naš tim za praćenje vremenskih prilika je pažljivo analizirao očekivane meteorološke uslove za 28. april 2017. Želimo da vas detaljno informišemo o tome šta možete očekivati ​​od vremena tog dana. Naša prognoza će vam pomoći da se pripremite za sve vremenske uslove i izaberete odgovarajuću odeću i obuću za dan. Pročitajte dalje kako biste saznali sve detalje o prognozi vremena za 28. april 2017.

Prognoza vremena za 28. april 2017

Kao što već znate, danas 28. aprila, očekuje se promenljivo oblačno i toplo vreme širom Srbije. U večernjim časovima i tokom noći, praćeno kišom sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Banatu i na planinama će biti vetrovito, a jutarnja temperatura će se kretati od 7 do 17 stepeni. Najviša dnevna temperatura očekuje se od 22 na severozapadu do 28 stepeni na jugoistoku Srbije.

Šta nam donosi ovaj vremenski izveštaj?

Ovaj vremenski izveštaj nam daje jasnu sliku o onome što nas očekuje tokom današnjeg dana. Sa temperaturom koja će se kretati u prijatnom rasponu, ovaj dan je odličan za izlete i razne aktivnosti na otvorenom. Međutim, imajte na umu da bi, krajem dana, moglo da dođe do kiše, pa bi bilo dobro da planirate svoje aktivnosti unapred.

Ovaj izveštaj objavljuje RTS

Vremenski izveštaj koji vam prenose sajtovi i društvene mreže zasniva se na informacijama koje dolaze od vremenskih servisa i pojedinačnih agencija. Međutim, ovaj vremenski izveštaj je objavljen od strane RTS-a, koji je poznat po kvalitetu svojih informacija i dugogodišnjem radu u sferi meteorologije.

Šta očekivati na severu, zapadu i centralnom delu Srbije?

Ovaj vremenski izveštaj predviđa da će na severu, zapadu i centralnom delu Srbije doći do jačeg naoblačenja tokom današnjeg dana. Međutim, ne očekuju se kiše do popodnevnih časova. Tek kasnije uveče i tokom noći mogu se očekivati kiše sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Zaključak

Danas nije loš dan da provedete vreme na otvorenom, međutim, budite spremni na kišu koja bi mogla da padne kasnije uveče i tokom noći. Ipak, ne zaboravite da svaki vremenski izveštaj ima svoje iznenađenja i da bi bilo dobro ostati u toku sa najnovijim informacijama.

Česta pitanja (FAQs)

  1. Koja je jutarnja temperatura 28. aprila 2017.?
  • Jutarnja temperatura se kreće od 7 do 17 stepeni, u zavisnosti od regiona.
  1. Šta očekivati na planinama tokom današnjeg dana?
  • Na planinama očekuje se promenljivo oblačno vreme sa vetrom.
  1. Kada se očekuje kiša tokom današnjeg dana?
  • Kiša se očekuje u večernjim satima i tokom noći.
  1. Gde mogu da se nađu video i/ili audio snimci ove prognoze?
  • Video i/ili audio snimci RTS-a ne smeju se kopirati niti postavljati na druge kanale.
  1. Ko je objavio ovaj vremenski izveštaj?
  • Ovaj vremenski izveštaj je objavljen od strane RTS-a.

Оставите одговор