Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 27. septembar 2020

Kakvo nas vreme očekuje u nedelji koju tek započinjemo? Prognoza za 27. septembar 2020. donosi nam detaljan prikaz temperature, padavina i vetrova širom Srbije. U nastavku saznajte kakve promene nas očekuju u narednim danima i kako da se pripremite za jesenje vreme koje sve više dobija na intenzitetu.

Prognoza vremena za 27. septembar 2020

Introduction

Prognoza vremena može uticati na naš svakodnevni život. U nastavku ćemo se pozabaviti prognozom vremena za 27. septembar 2020. i kako se možemo pripremiti za promenu vremena.

Kako će biti vrijeme?

 1. septembar 2020. će biti sunčan dan u većini delova zemlje sa minimalnim pojačanjima vetra. Temperature će biti u opsegu od 18°C do 26°C.

Kako se pripremiti za promenu vremena?

 1. Ostanite hidrirani – Potrebno je piti dovoljno vode tokom celog dana, posebno tokom toplih dana.
 2. Koristite kremu za sunčanje – Sunčanje u toku dana može izazvati opekline i oštetiti kožu.
 3. Nosite zaštitnu opremu – Ako planirate da provodite više vremena napolju, nosite šešir, sunčane naočare i laganu odeću.
 4. Pratite vremenske vesti – Uvek je dobro pripremiti se za promene vremena, pratite vremenske vesti i budite spremni.

Šta više treba znati?

 • Video sadržaj pod zaštitom autorskih prava RTV-a – Video sadržaj koji se emituje na televizijskom kanalu RTS zaštićen je autorskim pravima RTV-a.
 • Kopiranje video i / ili audio sadržaja zabranjeno – Kopiranje video i / ili audio sadržaja sa RTS-a strogo je zabranjeno bez dozvole RTV-a.
 • Zabranjeno postavljanje videa na druge kanale – Video materijal sa RTS-a ne sme se postavljati na druge kanale bez dozvole RTV-a.
 • Potrebno je poštovati autorska prava – Svi sadržaji koji su objavljeni na RTS-u su pod zaštitom autorskih prava.
 • Video materijal dostupan samo na RTS kanalu – Video sadržaj koji se emituje na televizijskom kanalu RTS dostupan je samo na tom kanalu.
 • Video sadržaj se ne sme bez dozvole koristiti u promotivne ili komercijalne svrhe – Video materijal sa RTS-a ne sme se koristiti u promotivne ili komercijalne svrhe bez dozvole RTV-a.
 • U slučaju kršenja autorskih prava moguće su zakonske kazne – Ukoliko dođe do kršenja autorskih prava RTV-a, moguće su zakonske kazne.
 • Reprodukcija i distribucija videa strogo zabranjeni bez dozvole RTV-a – Reprodukcija i distribucija video materijala sa RTS-a strogo su zabranjeni bez dozvole RTV-a.

Zaključak

Prognoza vremena za 27. septembar 2020. pokazuje da će biti sunčano vreme sa minimalnim pojačanjima vetra. Potrebno je biti oprezan sa izlaganjem sunčevim zracima i pratiti vremenske vesti radi eventualnih promena. Takođe, treba se pridržavati autorskih prava i ne koristiti materijal sa RTS-a bez dozvole RTV-a.

Česta pitanja (FAQs)

 1. Da li smem da preuzmem video sadržaj sa RTS-a i podelim ga na društvenim mrežama?
  Odgovor: Ne, kopiranje i deljenje video sadržaja sa RTS-a je strogo zabranjeno bez dozvole RTV-a.

 2. Mogu li koristiti snimak sa RTS-a u reklamne svrhe?
  Odgovor: Ne, video sadržaj sa RTS-a se ne može koristiti u promotivne i komercijalne svrhe bez dozvole RTV-a.

 3. Šta se dešava ako prekršim autorska prava RTV-a?
  Odgovor: Ukoliko dođe do kršenja autorskih prava, moguće su zakonske kazne.

 4. Mogu li koristiti reprodukciju i distribuirati video sa RTS-a?
  Odgovor: Ne, reprodukcija i distribucija videa sa RTS-a strogo su zabranjeni bez dozvole RTV-a.

 5. Koje mere treba da preduzmem tokom sunčanih dana?
  Odgovor: Potrebno je da ostanete hidrirani, koristite kremu sa zaštitnim faktorom, nosite adekvatnu zaštitnu opremu i pratite vremenske vesti.

Оставите одговор