Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 26. januar 2020.

U ovom blog postu pročitajte prognozu vremena za 26. januar 2020. Puni detalji očekivanih temperatura, padavina i vremenskih pojava će vam pomoći da se spremite za predstojeći dan. Bez obzira na planove koje imate, bilo da je to odlazak na posao ili boravak u prirodi, budite spremni na sve što vremenski uslovi mogu doneti. Saznajte šta nas očekuje i kako se pripremiti!

Prognoza vremena za 26. januar 2020

Introduction

Danas je nedelja, 26. januar 2020. Mnogi ljudi žele da znaju kakvo se vreme očekuje danas kako bi planirali svoje aktivnosti i obaveze. U ovom članku ćemo detaljno opisati prognozu vremena za danas, uključujući jutarnju i dnevnu temperaturu, vremenske uslove tokom dana, kao i predviđanja za popodne i večernje sate.

Vremenska prognoza za nedelju

Prema najnovijim prognozama, danas se može očekivati uglavnom sunčano vreme tokom dana, ali popodne kiša se očekuje na jugozapadu. Uveče se očekuje mestimična kiša i sneg na planinama.

Sunčano tokom dana

U toku dana, sunčano vreme će dominirati nad većim delom Srbije. Očekuje se pretežno vedro nebo i slab vetar, što će stvoriti idealne uslove za šetnju ili sportske aktivnosti na otvorenom. Uz to, jutarnja temperatura će biti -3°C, što će biti prilično hladno, ali tokom dana se očekuje naglo porast temperature na 13°C.

Kiša se očekuje popodne na jugozapadu

Kasnije tokom dana, tačnije popodne, se nažalost očekuje padavine. Kiša će najverovatnije početi da pada na jugozapadu Srbije, a zatim se proširiti na ostale delove. To bi moglo da ometa planove napolju, kao što su sportske aktivnosti ili poslovi koji zahtevaju rad na otvorenom.

Uveče mestimična kiša i sneg na planinama

Uveče se očekuje nastavak kišnih padavina i to uglavnom na istoku Srbije. Takođe, moguće je da će sneg padati na planinama, što bi moglo da oteža planinarenje i skijanje tokom večeri. Međutim, jaka kiša se ne očekuje, pa se ne bi trebalo očekivati da će biti prevelikih problema usled vremenskih uslova.

FAQ

  1. Koje temperature se očekuju danas?
  • Jutarnja temperatura će biti -3°C, a najviša dnevna temperatura će biti 13°C.
  1. Da li će danas padati sneg?
  • Sneg se očekuje samo na planinama, dok se u većini Srbije očekuje kiša.
  1. Kada se očekuje kiša danas?
  • Kiša se očekuje popodne na jugozapadu, a uveče će padavine biti na istoku Srbije.
  1. Da li se očekuju jake padavine?
  • Ne očekuju se jake padavine, ali bi moglo biti malo teže planinariti ili skijati zbog kiše ili snega.
  1. Da li postoji zabrana kopiranja snimaka sa RTS-a?
  • Da, RTS ima pravo autorskih prava i zabranjeno je kopiranje video i/ili audio snimaka bez njihove dozvole.

Conclusion

Danas je uglavnom sunčan dan, ali se očekuju i padavine popodne na jugozapadu i uveče na istoku Srbije. Temperature će biti prilično hladne u jutarnjim satima, dok se tokom dana očekuje nagli porast temperature. Savetujemo građanima da budu oprezni tokom kišnih padavina i da se dobro obuku pre izlaska, kako bi se zaštitili od hladnoće.

Оставите одговор