Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 25. maj 2021.

Dragi čitaoci, dobrodošli na najnovije izveštavanje o vremenskoj prognozi za 25. maj 2021. U ovom članku ćemo Vam pružiti sve relevantne informacije o tome kako će izgledati vreme sutra. Bez obzira da li ste planirali planinarske izlete, vikend odmor ili običnu šetnju, naša precizna prognoza će Vam pomoći u planiranju aktivnosti. Ostanite sa nama kako biste saznali najnovije informacije o vremenskim uslovima u Vašem području.

Prognoza vremena za 25. maj 2021

Introduction

Svi su u iščekivanju lijepog vremena, pogotovo u danima kada se očekuje spontano putovanje ili planiranje druženja na otvorenom. Da biste bili dobro pripremljeni, potrebno je imati tačnu prognozu vremena. Kao jedan od najrelevantnijih izvora informacija o vremenu, RTS (Radio-televizija Srbije) pruža vam najnovije informacije o prognozi vremena za 25. maj 2021.

Šta kaže prognoza?

Prema prognozi vremena koju je objavio RTS, temperatura u Srbiji će biti ugodnih 25 do 28 stepeni Celzijusa. Ujutru se očekuje pretežno sunčano, a tokom dana bi moglo doći do pojave oblačnosti, posebno u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Osim toga, vjetar će biti slab, uglavnom iz pravca jugoistočnog i istočnog, sa brzinom od 3 do 7 metara u sekundi.

Važna napomena za sve ljude koji koriste video sadržaj sa RTS-a

RTS ohrabruje sve korisnike da prate njihovu prognozu vremena, ali je zabranjeno kopiranje sadržaja sa njihovog kanala bez dozvole. Svi sadržaji uključujući video, intervjue, fotografije, vremenske karte i audio datoteke zaštićeni su autorskim pravima RTS-a. Ova pravila su važna za sve, jer korišćenje video sadržaja bez dozvole nije dozvoljeno i može se kazniti zakonom.

Vertikalni format videa

Korisnici koji koriste video sadržaj sa RTS-a trebaju provjeriti da li je video koji gledaju u vertikalnom formatu. Ova napomena je posebno važna za korisnike mobilnih uređaja. Ako je video u vertikalnom formatu, najbolje ga je gledati držeći uređaj uspravno. Ovakav format olakšava gledanje i pomaže u preglednosti sadržaja, posebno u slučajevima kada se video gleda na malim ekranima.

Bez zvuka u pozadini

Kada gledate video sadržaj sa RTS-a, bitno je da okolna buka ne smeta gledanju videa i ne poremeti iskustvo gledanja. Stoga se preporučuje da se prilikom gledanja videa pauzira okolna buka kao što su TV ili radio.

Zabranjeno postavljanje na druge kanale

U skladu sa autorskim pravima, RTS ne dozvoljava postavljanje njihovog sadržaja na druge kanale kao što su YouTube, Facebook, Vimeo i drugi. Korišćenje takvog sadržaja nije dozvoljeno jer je vlasnik RTS-a jedina osoba koja može pružiti pravo korišćenja istog.

Autorska prava su zaštićena

Video sadržaj na RTS-u zaštićen je autorskim pravima i ne može se koristiti bez dozvole. To znači da su to njihovi originalni materijali, koje su njihovi zaposlenici snimili, animirali i sastavili. Zabranjeno je mijenjati te materijale ili ih koristiti za kreiranje novih sadržaja bez prethodne dozvole.

Video može biti podložan akcelerometru, autoplay-u, šifrovanim medijima, gyroscopu i picture-in-picture opcijama

RTS video sadržaj može sadržavati mnoge funkcije, kao što su akcelerometar, autoplay i šifrovane medije koji poboljšavaju korisničko iskustvo. Ako video sadržaj podržava gyroscop ili picture-in-picture opciju, savjetuje se da priključite svoj uređaj na sigurno mjesto. Ove funkcije poboljšavaju korisničko iskustvo i omogućavaju korisnicima da u potpunosti uživaju u kvalitetnom sadržaju bez ometanja.

Conclusion

Prognoza vremena RTS-a za 25. maj 2021 obećava ugodan dan sa temperaturom od 25 do 28 stepeni Celzijusa. Korisnicima se preporučuje da prate prognozu vremena samo sa izvora koji su pouzdani i da ne koriste sadržaj bez dozvole.

FAQs

 1. Kako doći do dozvole za korišćenje video sadržaja sa RTS-a?
  RTS ima poseban odeljak za autorska prava, gde korisnici mogu dobiti dozvole za korišćenje njihovog sadržaja. Molimo korisnike da kontaktiraju RTS putem njihove zvanične stranice.

 2. Mogu li koristiti vremensku prognozu sa RTS-a za komercijalne svrhe?
  Sve dozvole za korišćenje vremenske prognoze sa RTS-a i drugog njihovog sadržaja moraju se odobriti od strane RTS-a, posebno u slučajevima komercijalne upotrebe. Molimo korisnike da kontaktiraju RTS putem zvanične stranice kako bi saznali više.

 3. Mogu li Svi pratiti vremensku prognozu sa RTS-a?
  Prognoza vremena sa RTS-a dostupna je svima i može se pratiti preko njihove zvanične stranice, mobilne aplikacije i preko televizijskih kanala koji pripadaju grupi RTS.

 4. Mogu li podijeliti RTS video sadržaj sa drugim ljudima, ukoliko ne kopiram i ne modifikujem ga?
  Dijeljenje video sadržaja sa RTS-a je dozvoljeno, ali važi ograničenje u korišćenju sadržaja na druge platforme.

 5. Da li se naplaćuje korišćenje video sadržaja sa RTS-a?
  Cijene za korišćenje video sadržaja sa RTS-a se razlikuju između komercijalne i nekomercijalne upotrebe. Korisnici se mole da kontaktiraju RTS putem zvanične platforme kako bi saznali više o troškovima korišćenja sadržaja.

Оставите одговор