Vremenska Prognoza Srbija

Prognoza vremena za 25. decembar 2016.“ (Weather forecast for December 25th, 2016)

Dobrodošli na naše najnovije izvještavanje o prognozi vremena za 25. decembar 2016! Danas ćemo zajedno istražiti kakvo vrijeme očekuje naše područje. Obećavamo da ćemo biti precizni i dati vam sve potrebne informacije o temperaturi, vjetru i padavinama kako biste planirali svoje aktivnosti na ovaj praznik. Pridružite nam se dok istražujemo što nas čeka na ovom Božićnom danu!

Prognoza vremena za 25. decembar 2016.

Kada su u pitanju lepe stvari koje nam se događaju sredinom zime, jedna od najvažnijih stvari je Božić. Većina nas voli Božić i toplinu koja ga okružuje. Donosimo vam najnoviju vremensku prognozu za Božić i nadamo se da će vam se dopasti.

Ujutru će biti mraz i mestimično magla

Ujutro, na dan Božića, obećava hladno vreme. Mraz je očekivan i oblasti koje su sklonije magli mogu iskusiti malu količinu guste magle. Ukoliko izlazite napolje, ne zaboravite da se obucete toplije.

Tokom dana će biti pretežno oblačno i malo toplije

Tokom božićnog dana, očekuje se pretežno oblačno vreme sa malo sunca. Temperature će se malo povećati, pa će se vazduh zagrejati, ali zadržaće se srpska zimska hladnoća.

Moguće je da će ponegde pasti kratkotrajna slaba kiša, a ujutro i pre podne uz stvaranje poledice

U nekim oblastima, može doći do kratkotrajnih pljuskova kiše. Ukoliko ste u planu da vozite, uverite se da ste dobro obučeni i da ste pripremili vozilo za zimske uslove. Stvaranje poledice ujutro ili pre podne je moguće na putevima, koji nisu dobro očišćeni, pa uverite se da vozite oprezno kako bi izbegli nezgode.

U višim planinama se očekuje slab sneg

Ukoliko ste planirali planinarenje na dan Božića, znajte da se na višim delovima planine očekuje slab sneg. Uvucite se u toplinu krila planinarskog doma ukoliko ne želite da se smrzavate.

Vetar će biti slab, zapadni i jugozapadni

Vetar će duvati, ali biće slab i dolazi u zapadnom i jugozapadnom pravcu. Ovo će pružiti malo topline u hladnom vremenu.

Najniža temperatura će biti od -6 do -1, a najviša do 3-8 stepeni

Na dan Božića, očekuje se da najniža temperatura bude od -6 do -1 stepen, dok će najviša biti do 3-8 stepeni. Zbog hladnijeg vremena obucite se dodatno slojevito i pripremite tople kapute i obuću.

Podsećamo da je svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale zabranjeno

Vremenska prognoza koju smo objavili je dostupna samo putem RTS-a. Postavljanje audio ili video snimaka na druge kanale je zabranjeno.

Najčešća pitanja (FAQ) o prognozi vremena

 1. Kada je objavljena ova vremenska prognoza?
  Ova vremenska prognoza je objavljena u decembru 2016. godine.

 2. Da li je ovaj prognoza za isti dan svake godine?
  Ne, prognoza se emituje za svaki dan posebno.

 3. Da li je ova prognoza tačna?
  Prognoza vremena je uvek praćena najnovijim meteorološkim podacima i prilagođena lokalnom području, što čini ovu prognozu vrlo preciznom.

 4. Kome se obraća ova prognoza vremena?
  Ova prognoza je namenjena svim ljudima koji žele da budu obavešteni o vremenskim uslovima u svojoj oblasti.

 5. Da li će biti sneg u mom gradu?
  To zavisi od vaše lokalne prognoze vremena. Proverite lokalne vremenske uslove za najprecizniju prognozu snega.

Оставите одговор